Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akşam maçta Günay hatalı gol falan yerse o yangınla kaleci transferi 2-3 güne gelir.

Maçı kazanıp, bu tarz bir şeyin olduğu senaryo en iyisi sanırım.

İyice gevşediler çünkü.
Orta saha rotasyonu yok stoper alınması lazım lig başladı bu ne rahatlık anlamış değilim üstüne ŞL var bu sene takım yıpranacak umarım transfer sezonu bittiğinde gerekli takviyeler yapılmış olur...

Matbaayı reddedenlerin 20 kuşak sonraki torunları bugün forumda kalecide ayağın ne kadar iyi olduğunun önemsiz olduğunu söylüyor
Bilgin donanımın var ise haddini aşmadan muhalefet edersin , enine boyuna tartışırsın , foruma bu şekilde yazamazsın

Bu arada Morata'dan para kazandığımızı da düşünmüyorum

1.5 yıllık 6 milyon euroya kiraladık ve yıllık 8 milyon eurodan 12 milyon euro maaş ödemeyi taahhüt ettik. Yarım sezon oynadığı için 4 milyon eurosunu ödemişizdir. Milan'a 6 milyon euroluk kiralama bedelinin ne kadarını ödedik belli değil. Ama 2 milyon eurosunu ödemiş olsak Morata'nın masrafı zaten 6 milyon euroyu buluyor.

Nasıl para kazanmış oluyoruz Morata'dan?

Dostum "para kazandık" diyenlerin kastı, kiralık oyuncu (eğer opsiyon kullanmazsan) süre dolunca bonservis falan almadan 0'a geri gidecek zaten. Kiralamanın doğası temelde bu. Para verirsin, oyuncuyu geçici süre kullanırsın, sonra elde oyuncu bile kalmaz. Kiralamak maaşı saymasan bile hep sırf zarardır bu yüzden. Biz de geçen sezon ihtiyaçtan kiraladık kendisini, Osimhen'i alamazsak diye de opsiyon koydurduk. Osimhen'i alınca artık çok da lüzumlu bir oyuncu olmaktan çıktı, yabancı kuralıyla beraber opsiyonu kullanmayacağımız belli oldu. Talibi çıkınca bedavaya eski takımına dönecek oyuncudan kiralama bedelimizi geri alacak kadar bir para kazanmış olduk. Para kazanmaktan kasıt bu. Yoksa maaş da dahil tüm operasyondan kar etmek değil. Bedava eski kulübüne dönecek kiralık oyuncudan çok da beklenmedik bir "para kazandın" ve kiralama bedelini geri çıkardın. Tek amacı kar etmek olan ticari bir kurum gibi düşünerek algılama buradaki "para kazanmak" tabirini...

Bilgin donanımın var ise haddini aşmadan muhalefet edersin , enine boyuna tartışırsın , foruma bu şekilde yazamazsın

Afedersin renktaş. Ben kızacak bir şey olarak görmedim, takılıyoruz. Alınmak için bir sebep yok. Özür dilerim.

Edit: Bu çıkışın beni üzdü. Lütfen gönlümü alır mısın :uhu:

Kadroda Geçen seneye göre TEK farklı oyuncu var SANE..
Kiralıktan dönenleri saymıyorum.
Transfersizlikten bu kadar öldüğümüz başka sezon görmedim.
KALECİN 1 yıl önce söylemiş bırakacağını senin ilk açıklaman gereken kaleci.
Çok gevşek davranıyoruz nasılsa CL için daha var diye.
İlla Her Sene Aynı Senaryoyu Yaşıcaz.
Sonra Ah Vah demeye devam edicez..

İnşallah transferlerin bu kadar bekletilmesinin sebebi kaliteli ve hazır oyuncular alınacak olmasıdır.
Yoksa Yine HÜSRAN.

SANE ve OSİHMEN transferlerinde nasıl övdüysek yönetimi ,
Bu kadar gevşek davranılmasını doğru bulmuyor.
Yakın zamanda örnekleri mevcut malesef sonra gidip Young Boys Eleniyoruz.

Takımın Şuanda İhtiyacı Olan;

Kaleci, stoper, sağ bek, Ortasaha (10 Numara)

Süleyman Rodop: "Gardi şuan Avrupa'da kaleci görüşmelerinde bulunuyor. Galatasaray yöneticileri ile sürekli iletişim halinde!

Galatasaray, Kaleci işini Gardi'ye bırakmış durumda. Kaliteli bir isim geleceğini düşünüyorum."

Süleyman Rodop: "Gardi şuan Avrupa'da kaleci görüşmelerinde bulunuyor. Galatasaray yöneticileri ile sürekli iletişim halinde!

Galatasaray, Kaleci işini Gardi'ye bırakmış durumda. Kaliteli bir isim geleceğini düşünüyorum."

Bu iş Gardi'ye bırakıldıysa gerçekten Donna'nın gelme ihtimali birazcık da olsa var diyebilir miyiz?

Donnaruma için psg 30 milyon bonservis istemiş. Bu adam için uygun valla. Tabi ki önemli olan futbolcuyu ikna etmek. Keşke alabilsek. 35 yaşına kadar etinden suyundan faydalansak 9-10 sene eder. Umarım Gardi bunun peşindedir.

2 eylüle kaleci, sağ bek ve stoper yetişir ise ben bu yönetime bir daha laf söylemem. Orta saha devre arasına kalsın. Ya da 12 eylüle sarksın. Hele ki Donnaruma gelirse fena olur.

Oynatılsın diye satıldı. Geri alma maddesi var ki bence tüm gençlerde bunu yapmamız lazım. Gerekiyorsa geliştirdi diye takımlara destek ödemesi vermemiz lazım.

Bana kalsa altyapıdaki tüm oyuncuları oynatma garantisiyle bir yerler gönderip gittiği takıma da yıl sonu satılırsa satıştan pay yada geri alırsak max 500 bine kadar prim ödemesi yapılmalı. Bu şekilde oynatamayacağımız çoğu oyuncu tecrübe kazanma fırsatı bulur.

Satıldı mı? Geri alma maddesi mi? Berat kiralanmadı mı ya?

Afedersin renktaş. Ben kızacak bir şey olarak görmedim, takılıyoruz. Alınmak için bir sebep yok. Özür dilerim.

Edit: Bu çıkışın beni üzdü. Lütfen gönlümü alır mısın :uhu:
Bu fikirde olan renktaslarimız olabilir,
Dediğim gibi alintilayip tartışırsın,
Fikri seninle aynı olmayana hakaret edemezsin , üstelik hem ayrıştırıcı hem siyasi , şu postu bir fbli atar ancak , alınmaya gelince, ben direk üzerime alındığım için raporlamadım başkasına söylesen tepkim daha sert olurdu, çünkü birkaç sayfa önce bir renktasimizla uzun uzun istişare ettik (saygı çerçevesinde)
Post atarken daha dikkatli olalım, bizde takılıyoruz bazen bütün gün hemde , ama kimseyi kırmadan hakaret etmeden

hikmet pınarbaşının donnarumma ile başka oyun oynarsın edersonla başka analizi aklıma geldide yine sövesim geldi

bu adamlar yorumculukdan para kazanıyor!!!!!!

Kadroda Geçen seneye göre TEK farklı oyuncu var SANE..
Kiralıktan dönenleri saymıyorum.
Transfersizlikten bu kadar öldüğümüz başka sezon görmedim.
KALECİN 1 yıl önce söylemiş bırakacağını senin ilk açıklaman gereken kaleci.
Çok gevşek davranıyoruz nasılsa CL için daha var diye.
İlla Her Sene Aynı Senaryoyu Yaşıcaz.
Sonra Ah Vah demeye devam edicez..

İnşallah transferlerin bu kadar bekletilmesinin sebebi kaliteli ve hazır oyuncular alınacak olmasıdır.
Yoksa Yine HÜSRAN.

SANE ve OSİHMEN transferlerinde nasıl övdüysek yönetimi ,
Bu kadar gevşek davranılmasını doğru bulmuyor.
Yakın zamanda örnekleri mevcut malesef sonra gidip Young Boys Eleniyoruz.

Takımın Şuanda İhtiyacı Olan;

Kaleci, stoper, sağ bek, Ortasaha (10 Numara)

Geçen seneki Avrupa maceramıza göre 3 farklı oyuncu var denebilir. Sane, Lemina, Icardi. Yeterli mi? Değil ama ciddi de bir fark. Umuyoruz kaleci, sağ bek ve stoper de gelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt