Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış kalsın, Lookman falan gereksiz. Çuvalla para harcayıp ruhsuzlaşmaya, güçsüzleşmeye gerek yok...

- Bir elit kaleci
- Bir elite yakın sol stoper
- Bir onları aratmayacak seviyede Torreira/Lemina rotasyonu.
- Yeterli para kalıyorsa stoperleşebilen atletik yabancı sağ bek, kalmıyorsa Zeki Çelik
- İlkay

5 transfer.

Morata görevini en iyi şekilde yapmıştır. Osimhen sonrası gitmek istemesi (biraz bizi zorlama şekli hoş olmamakla beraber) de normaldir. Plaketi verilip, teşekkür edilip uğurlanmalıdır.

Morata görevini en iyi şekilde yapmıştır. Osimhen sonrası gitmek istemesi (biraz bizi zorlama şekli hoş olmamakla beraber) de normaldir. Plaketi verilip, teşekkür edilip uğurlanmalıdır.
Teşekkür edildi ağabey.

1754869086133.webp

Barış kalsın, Lookman falan gereksiz. Çuvalla para harcayıp ruhsuzlaşmaya, güçsüzleşmeye gerek yok...

- Bir elit kaleci
- Bir elite yakın sol stoper
- Bir onları aratmayacak seviyede Torreira/Lemina rotasyonu.
- Yeterli para kalıyorsa stoperleşebilen atletik yabancı sağ bek, kalmıyorsa Zeki Çelik
- İlkay

5 transfer.
dostum lookmanın adı geçmiyor zaten. İlla satılacaksa bu ben ıskarta adam istemiyorum.

Bu arada Morata’nın da gidişi ile bence Zaniolo kaldı bu sene.

Daha iyi takım bulması zor kendisinin.

Bizim de 10 numara ve sağ kanatta alternatife ihtiyaç var.

Mecburi bir devam olacak gibi ciddi teklif gelmezse 12-13 gibi direkt bons şeklinde
Eylül'de Osi gibi bir fırsat transferi olursa Zaniolo paket yapılır. Fırsat transferi olmazsa Zaniolo devre arasına kadar takımda kalır.

Bu Nelsson isteyen yok mu?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Transfer yapılmıyor anlaşılan bu kadar yeter biraz da başkası şampiyon olsun fln dedi bizimkiler

GS kaleci adaylarını sordum elonun oğlu grok edersoncu çıktı.

Adayları Değerlendirme​

• Alisson Becker (Liverpool): Dünya çapında elit bir kaleci, refleksleri harika, ayaklarıyla oynayabiliyor. Ama yaşı 32 (2025 itibarıyla), sözleşmesi 2027’ye kadar ve Galatasaray’ın daha önce yaptığı girişimler reddedilmiş gibi görünüyor. Maliyet (bonservis + maaş) çok yüksek—Liverpool’dan ayrılması zor, üstüne Galatasaray’ın bütçesi düşünüldüğünde riskli.
  • Gianluigi Donnarumma (PSG): 26 yaşında, Şampiyonlar Ligi ve EURO 2020 şampiyonu, fiziksel olarak devasa ve blokajlarda çok iyi. Ayak tekniği biraz zayıf, ama modern futbolda bu o kadar sorun değil. PSG’de yedek kalma ihtimali var, ama transfer ücreti yine yüklü olur. Galatasaray için prestijli bir hamle, ama maliyeti dengelemek lazım.
  • Ederson (Manchester City): 31 yaşında, Guardiola’nın sisteminde yetişmiş, ayaklarıyla inanılmaz (pas yüzdesi çok yüksek), top dağıtımı süper. City’de zaman zaman yedek kalıyor, ve Galatasaray’ın son dönemde bu transfer için görüşmeler yaptığı haberlerde var—2+1 yıllık anlaşma söylentileri bile çıktı. Maliyet makul görünüyor (10 milyon euro civarı), bu da avantaj.
  • Kostas Tzolakis (Olympiakos): 21 yaşında, genç ve potansiyelli bir yetenek, Yunanistan’da dikkat çekiyor. Fiyatı diğerlerine göre çok daha düşük, gelişime açık. Ama tecrübesi sınırlı, Galatasaray gibi büyük bir kulüpte hemen adapte olması zor olabilir—Muslera’nın yerini doldurmak için riskli.

Benim Görüşüm​

Galatasaray’ın şu anki durumu (Muslera sonrası boşluk, Avrupa hedefleri, bütçe) düşünüldüğünde, Ederson en mantıklı seçenek gibi duruyor. Neden?

• Deneyim ve Uyum: Ederson, Premier Lig’de kendini kanıtladı, ayaklarıyla oynayabilmesi Galatasaray’ın modern oyun tarzına uyacak.
  • Maliyet: Alisson veya Donnarumma gibi süperstarlar mali açıdan çok ağır, ama Ederson’un transferi haberlere göre yakın—10 milyon euro bonservis ve 6-8 milyon euro maaş, bütçeye daha uygun.
  • Zamanlama: 31 yaşında, 2+1 yıllık bir sözleşmeyle hem kısa vadede liderlik yapar hem de genç bir kaleciye (mesela Tzolakis gibi) geçiş için zaman tanır.

Alisson, teknik olarak en iyisi, ama transfer ihtimali düşük ve maliyeti ağır. Donnarumma prestijli, ama PSG’den ayrılması zor ve adaptasyon riski var. Tzolakis ise uzun vadeli bir yatırım, ama acil çözüm değil—Galatasaray’ın şu an lider bir kaleciye ihtiyacı var.

Senin Fikrin?​

Ben Ederson diyorum, ama sen ne düşünüyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt