Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson'un kaleciliğinin kötü olduğunu düşünenlerden DEĞİLİM ama bu sıralama 2 sene falan önceki sıralama. Alisson ve Ederson oradan birkaç sıra aşağı düştü muhtemelen. Martinez, Maignan, Raya, belki Kobel falan önlerine geçti sanki ama yani tabi hala ilk 10-12'deler.

martinez çok efsane kurtarışlar yapıyor ama yan toplarda zayıf

maignan bence iyi bir kaleci değil
adamın 1 sezonu var efso olduğu geri kalanı patates nasıl fransa milli takım kalecisi hala anlayamıyırum
herif kaleyi bile dolduramıyor

rayada yeni yeni parlıyor

Donnarumma'nın biraz daha sık hata yaptığı doğru ama Curtois'nın net gerisinde demek abes olur, özellikle Curtois'nın sakatlık sürecinden sonra denk noktaya geldiler bence.

Ikiside super kaleci isin ozetinde, yani hangi takim olursan ol kalende Courtois veya Donnarumma olursa kimse kaleci konusunda sikayet edemez. Ben zaten faal olarak suan oynayan kaleciler arasinda bu ikisini net Top 3'e alirim.

GS futbol takımının hala sırt sponsoru yok bu arada ciddi bir beceriksizlik bu.

martinez çok efsane kurtarışlar yapıyor ama yan toplarda zayıf

maignan bence iyi bir kaleci değil
adamın 1 sezonu var efso olduğu geri kalanı patates nasıl fransa milli takım kalecisi hala anlayamıyırum
herif kaleyi bile dolduramıyor

rayada yeni yeni parlıyor

Maignan son sezonu baya kötü geçirmiş diyorlar, çok izlemediğim için bilmiyorum ama ondan önce gayet iyiydi. Yani sadece 1 sezonluk da değildi. Martinez'in zaafları var ama Ederson'un da var. Raya da evet hızlı parladı ama hayli iyi parladı yani. Ramsdale gibi baya iyi görünen kaleciyi gönderip yerine bunu almalarını sorgulayacak fırsat bulamadı kimse. Baya ben elit kaleciyim dedi gelir gelmez performansıyla ve düşmedi de oradan.

Ederson 3 sene önce falan alisson la cok uzak bir seviyede degildi bu arada 1 tık falan vardi aralarında en fazla. Elleri de en az ayagı kadar iyiydi. Yilın kalecisi oldugu bir dönem bile vardı hatta seneyi unuttum. O seviyeye buyuk ihtimal geri dönemez ama şuan olduğu seviyenin de kalecisi değil bence bu kadar geleni içeri alacak bir herif değil yani. Son 2 senedir pena gibi ama dönemsel bir düşüs bence bu kalıcı değil. Bizde ortalama seviyeye çikabilir gibi geliyor tekrardan bana.

Psg ile City arasında Katar-UAE çekişmesi yok mu ya Donnarumma'nın City işi de o kadar kolay olmaz bence.

Ederson hakkinda analizini alalim amirim
Yani biraz goygoy ile karisik kucuk analiz biraktim zaten ama Ederson bizim takima yeterli. Sahsen Top 3'u gectim Top 5 kalecisi bile degil bana kalirsa ama yillardir City kalesini koruyan birini de cop muamelesi yapacak degilim. Zaten iyi olan meziyetlerini taniyanlar az cok biliyor. Ama yinede eksiksiz kaleci olmadigini da bilmek lazim, gecen sezonun kurtaris oranlarina bakarsak EPL'nin en zayif kalecileri arasinda yer aliyordu yanlis hatirlamiyorsam.

Her iki suttan birini iceri almis. Bunun da bilincinde olmamiz gerek.

Ederson gelsin başka transfer yapmasınlar Pavard falan alacaklarsa takımı geliştiremeyecek oyunculara ihtiyaç yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt