- 1 Ağustos 2009
- 46.914
- 49.185
- 4.708
%100 biatGerçek taraftar böyle olmalı
%100 itimat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100 biatGerçek taraftar böyle olmalı
avrupa bizi kıskanıyor çaktırmabu maaşlar ne lan
euro 15 liraya mı düştü
Daha çok 70/30 gibi benim gördüğüm. Bundan 1 ay önce olsa çoğu kişi ne Ederson'u, bize box'ta daha iyi kaleci lazım derdi. Gelinen noktada eli yüzü düzgün nefes alan herhangi bir ortalama üstü kaleciye tav olunma noktasına gelindi. Bu arada Ederson fazla küçümseniyor bana göre. Asıl olayı tabii ki kalecilik meziyetleri değil ama vasat bir kalecilik meziyetine sahip biri City'de kalamazdı bu kadar uzun süre.%95 falan beğeniyor aradan zıt bi yorum seçip herkese mal etme hastalığı ne zaman bitecek yaw![]()
Edersonu istiyor musunuz anketi isterizDaha çok 70/30 gibi benim gördüğüm. Bundan 1 ay önce olsa çoğu kişi ne Ederson'u, bize box'ta daha iyi kaleci lazım derdi. Gelinen noktada eli yüzü düzgün nefes alan herhangi bir ortalama üstü kaleciye tav olunma noktasına gelindi. Bu arada Ederson fazla küçümseniyor bana göre. Asıl olayı tabii ki kalecilik meziyetleri değil ama vasat bir kalecilik meziyetine sahip biri City'de kalamazdı bu kadar uzun süre.
Liberoluk: 10/10
Kalecilik: 10/7 derim
Sende scout31 tayfasindansin demekPremier ligde hiç maç izlemedim.
Ederson enfes transfer olur.
Öyle bir yazmışsın ki Singo bedava da hoca istemiyor sanki
@Alper AltunEdersonu istiyor musunuz anketi isteriz
GSyi bırakmanın zamanı geldi tamam reyisSteua nin kalecisine veririm onu alırım ne ya bu 31 yaşında 7 maaş bonservis
Doueye alternatif diye jelert geleceğine bekleyelim ya
Bu anket yeni bir gün sonra ancaEdersonu istiyor musunuz anketi isteriz
premier ligi takip eder misin feradımSende scout31 tayfasindansin demek
Zor toplari cikarma işleri ortalama isminin altinda kaliyor.2 3 sezon city maclarini izliyorum.15 20 mac izlemişimdir.Citynin prime'inda zaten %80 %85 topla oynama ile oynuyor city.Takim artik kötu olunca gelen toplarin cogunu aliyor.Avrupada bizde topa sahip olamayacagimiza ve geçişi deli gibi yiyeceğimiz belliyken yanliş transfer.Edersonu hocanin istemesi gecen yilki osimhene barişa uzun top dikeyim futbolu ligde cok rahatlatiyor ama avrupada felaketimiz olacak.