Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%95 falan beğeniyor aradan zıt bi yorum seçip herkese mal etme hastalığı ne zaman bitecek yaw :D
Daha çok 70/30 gibi benim gördüğüm. Bundan 1 ay önce olsa çoğu kişi ne Ederson'u, bize box'ta daha iyi kaleci lazım derdi. Gelinen noktada eli yüzü düzgün nefes alan herhangi bir ortalama üstü kaleciye tav olunma noktasına gelindi. Bu arada Ederson fazla küçümseniyor bana göre. Asıl olayı tabii ki kalecilik meziyetleri değil ama vasat bir kalecilik meziyetine sahip biri City'de kalamazdı bu kadar uzun süre.
Liberoluk: 10/10
Kalecilik: 10/7 derim

Orta sahaya 1 tane transfer gelir bence. Ya İlkay alınır Sara 6/8 rotasyonuna geçer ya da genç bir yabancı alınır Yunus 10 numara rotasyonuna geçer.

Daha çok 70/30 gibi benim gördüğüm. Bundan 1 ay önce olsa çoğu kişi ne Ederson'u, bize box'ta daha iyi kaleci lazım derdi. Gelinen noktada eli yüzü düzgün nefes alan herhangi bir ortalama üstü kaleciye tav olunma noktasına gelindi. Bu arada Ederson fazla küçümseniyor bana göre. Asıl olayı tabii ki kalecilik meziyetleri değil ama vasat bir kalecilik meziyetine sahip biri City'de kalamazdı bu kadar uzun süre.
Liberoluk: 10/10
Kalecilik: 10/7 derim
Edersonu istiyor musunuz anketi isteriz

Donnarumma'nın menajeri Enzo Raiola: "Şimdi çözümler düşüneceğiz, belki Premier Lig'de ihtiyaç duyulan parayı ödeyebilecek kulüpler çıkar". "Paris Saint-Germain büyük paralar istiyor. Saygıdan bahsediyorlar ama mesele sadece para..."

Zor toplari cikarma işleri ortalama isminin altinda kaliyor.2 3 sezon city maclarini izliyorum.15 20 mac izlemişimdir.Citynin prime'inda zaten %80 %85 topla oynama ile oynuyor city.Takim artik kötu olunca gelen toplarin cogunu aliyor.Avrupada bizde topa sahip olamayacagimiza ve geçişi deli gibi yiyeceğimiz belliyken yanliş transfer.Edersonu hocanin istemesi gecen yilki osimhene barişa uzun top dikeyim futbolu ligde cok rahatlatiyor ama avrupada felaketimiz olacak.

Ya City de en dominant döneminde bile nerdeyse her maç 1-2 geçiş veriyordu. EPL orası yani, o kadar önde oynayınca veriyorsun bir şeyler. Ederson da gayet topluyordu arkayı. Geçen sezon bir düştü işte. Kalıcı bir düşüşse elbette kötü olabilir ama 30 yaşında kalıcı bir düşüş yaşadığını sanmıyorum. Sakatlıklar + takımın kötü gidişinin etkisidir. Yeni havayla toparlayacaktır umarım ve 2 sezon önceki Ederson gayet her yönüyle iyi kalecidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt