Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Wirtzin ahim sahim oynayacagini dusunmuyorum ona ragmen agir basiyor kadrolari..Dedigin gibi Wirtz de prime performans gosterirse isler degisir..
Liverpool icin Trent-Jota(RİP) - Diaz kaybi oldu solda Gakpo da gayet iyi is cikarabiliyor.. Frimpong ve Kerkez eklendi beklere..
Tabi asil kritik nokta yine Salah olacak...Gecen yil insanustu oynamisti
EPL de playmakerlar tum takimi inanilamz etkiliyor ondan Wirtz dedim.

Arsenal- oodegard
Chelsea- tam orasi degil ama palmer
City- ilkay ve debruyne ile yapti, simdi muamma
Liverpool- wirtz
United- bruno

Vs vs. ozellikle bu adamlari izlemek keyifli oluyor EPL maclarinda.

Gardi kimi getirirse onu alacaklar. Gardinin ağzına bakıyorlar. Gerçi kendileri alıncada cuesta gibi oluyor transferleri.

Pavard gibi güvenilir topçuları seviyorum. Nabzı yüksek maçlar oynadığın dönemlerde bu tip 0 nabız adamlar fark yaratıyor.

1755079411662.webp

muslera için lazioya 2011de 6m+ canayı verdik

şimdi o 6m euronun futbol enflasyonu 10m euro olmuştur. verelim gitsin artık

City asla düşmez o fiyat doğru ise 8-9'a.

12-13 verirsek olur.

Diyorum biz daha 6'dan 7'ye 1 ayda çıktık.

Olmayacak yani o paraya.

Beğenmiyorsan gidip başkasını alırsın.

Uğurcan için bile 20 istiyor Trabzon senelik de 3.5 Milyon Euro en az Uğurcan (Fb 4 verdi deniyordu).

29 yaşında yerli kaleci için

4 yıllık maliyet

20 Milyon Euro (bonservis)
3.5 x 4= 14 Milyon Euro (kontrat)
+
Maç Primi vs olacak.

Ederson için de

12-13 Milyon Euro (Bonservis)
6.5 x 3= 18.5 Milyon Euro (kontrat)

normal. 30 Milyon verip bunu alacağımza Donna alalım demek de gerçekçi değil.

Zira adam bize gelmeye ikna değil Ederson gibi.

Senelik 12-13 Milyon Euro isteyecek

Donnarumma:

Bonservis-30 Milyon Euro
Kontrat: 12-13 x 4 =50 Milyon Euro

80 Milyon Euro yatırım demek.
Donnruma 80 milyonu bulacaksa Edersonda totalde 50 milyonun altına bitmeyecek zaten olsa bence çoktan almıştık. Hem maaşı hemde bonservisi yüksek olan bir oyuncu yönetimde muhtemelen bonservisten kazanabilecek lerini düşünüyor ve o yüzden ısrar ediyor. Ben ikiside Bonservisi ve yüksek maaşlı olduğu için Donnayi tercih ettim. Normalde bonservisi bı oyuncu olacaksa maaşı düşük olmalı. Keşke 26 yaşındaki Muslera profilinde bır kaleci bulsak herkesin içine daha çok siner herhalde.

9-10 milyon euro bonservisi
kendisine de senelik 5.5 milyon euro'dan 3 yillik anlasma olsa
Toptam maliyeti: 25-26 milyon euro olur.

30 milyon euro bile olsa Donnarumma bunun en az iki misli olur o yuzden onu unutun, gercekci degil zaten buraya gelmek isteyecegine ihtimal bile vermiyorum.

Donnruma 80 milyonu bulacaksa Edersonda totalde 50 milyonun altına bitmeyecek zaten olsa bence çoktan almıştık. Hem maaşı hemde bonservisi yüksek olan bir oyuncu yönetimde muhtemelen bonservisten kazanabilecek lerini düşünüyor ve o yüzden ısrar ediyor. Ben ikiside Bonservisi ve yüksek maaşlı olduğu için Donnayi tercih ettim. Normalde bonservisi bı oyuncu olacaksa maaşı düşük olmalı. Keşke 26 yaşındaki Muslera profilinde bır kaleci bulsak herkesin içine daha çok siner herhalde.
26 yaşında Muslera artık

45 bonservis
4.5-5 milyon senelik ücret isteyecek senden.

21 Milyon Euro’ya forvet oynatıyorsan 2.5 veremezsin Sallai bile 2.5 alıyor düşün orada 1 milyon vergiliye oynayan adam bu.

Şu an artan gelirler ile dünyada inanılmaz bir ücret ve bonservis enflasyonu var.

Kuru tutmasalar zaten biz bu paraların çeyreğini veremeyiz.

26 yaşında Muslera artık

45 bonservis
4.5-5 milyon senelik ücret isteyecek senden.

21 Milyon Euro’ya forvet oynatıyorsan 2.5 veremezsin Sallai bile 2.5 alıyor düşün orada 1 milyon vergiliye oynayan adam bu.

Şu an artan gelirler ile dünyada inanılmaz bir ücret ve bonservis enflasyonu var.

Kuru tutmasalar zaten biz bu paraların çeyreğini veremeyiz.
Yani bir Ederson ucuz dünyada geri kalan her oyuncu pahalı. Sen kafanda kalecinj belirlemissin hocam isteyen uygun maliyetlere oyuncu buluyor. Kalemde Günay varken 23 27 yaş aradi uygun maliyetlere güzel bir kaleci bulunabilir diye düşünüyorum.

9-10 milyon euro bonservisi
kendisine de senelik 5.5 milyon euro'dan 3 yillik anlasma olsa
Toptam maliyeti: 25-26 milyon euro olur.

30 milyon euro bile olsa Donnarumma bunun en az iki misli olur o yuzden onu unutun, gercekci degil zaten buraya gelmek isteyecegine ihtimal bile vermiyorum.
Aynen ya ben herkesten çok isterim Donna’yı. Ama adam EPL de top 4 takım varken neden gelsin.

En kötü İnter, Juve falan yapar Dünya Kupası senesi ve kendi ülkesi diye.

Oblak ve Alisson dışında daha üst düzey kaleci de yok bu arada çok Ederson’dan.

Onlar da gelmek istemiyor ya da gelse bile senelik 12-15 arası isteyecek senden.

Tabi ki seviye farkı var Ederson ile bunlar arasında ama o farka göre istedikleri ücret 2 katı olacak.

Osimhen’e 15-16 + (5 sponsor)
İcardi’ye 10

Kaleciye 15 olmaz yani CL değil EPL olsa top 4 takım bile bu kadar ücret vermek istemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt