Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.777
- 7.407
- 1.843
20 günde 4 transfer yapabileceklerine inanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EPL de playmakerlar tum takimi inanilamz etkiliyor ondan Wirtz dedim.Ben Wirtzin ahim sahim oynayacagini dusunmuyorum ona ragmen agir basiyor kadrolari..Dedigin gibi Wirtz de prime performans gosterirse isler degisir..
Liverpool icin Trent-Jota(RİP) - Diaz kaybi oldu solda Gakpo da gayet iyi is cikarabiliyor.. Frimpong ve Kerkez eklendi beklere..
Tabi asil kritik nokta yine Salah olacak...Gecen yil insanustu oynamisti
He yav torreirayı falan da satalımValla abdulkerimi sat zaniloyu sat araplara ilkay gelirse sara bile satilabilir. Hep bir yerler eksik oluyor. Singo kiralık dusunuluyor zaten.
Maden çıktık yola sağlam olsun her yer
Donnruma 80 milyonu bulacaksa Edersonda totalde 50 milyonun altına bitmeyecek zaten olsa bence çoktan almıştık. Hem maaşı hemde bonservisi yüksek olan bir oyuncu yönetimde muhtemelen bonservisten kazanabilecek lerini düşünüyor ve o yüzden ısrar ediyor. Ben ikiside Bonservisi ve yüksek maaşlı olduğu için Donnayi tercih ettim. Normalde bonservisi bı oyuncu olacaksa maaşı düşük olmalı. Keşke 26 yaşındaki Muslera profilinde bır kaleci bulsak herkesin içine daha çok siner herhalde.City asla düşmez o fiyat doğru ise 8-9'a.
12-13 verirsek olur.
Diyorum biz daha 6'dan 7'ye 1 ayda çıktık.
Olmayacak yani o paraya.
Beğenmiyorsan gidip başkasını alırsın.
Uğurcan için bile 20 istiyor Trabzon senelik de 3.5 Milyon Euro en az Uğurcan (Fb 4 verdi deniyordu).
29 yaşında yerli kaleci için
4 yıllık maliyet
20 Milyon Euro (bonservis)
3.5 x 4= 14 Milyon Euro (kontrat)
+
Maç Primi vs olacak.
Ederson için de
12-13 Milyon Euro (Bonservis)
6.5 x 3= 18.5 Milyon Euro (kontrat)
normal. 30 Milyon verip bunu alacağımza Donna alalım demek de gerçekçi değil.
Zira adam bize gelmeye ikna değil Ederson gibi.
Senelik 12-13 Milyon Euro isteyecek
Donnarumma:
Bonservis-30 Milyon Euro
Kontrat: 12-13 x 4 =50 Milyon Euro
80 Milyon Euro yatırım demek.
Ayni oda'da mi?Bu aksam eski forum üyelerimizden birinin evinde yatiya kaliyorum
Kendisi forumda 12 yildir banli
Alemdar ibaretse dikkat etBu aksam eski forum üyelerimizden birinin evinde yatiya kaliyorum
26 yaşında Muslera artıkDonnruma 80 milyonu bulacaksa Edersonda totalde 50 milyonun altına bitmeyecek zaten olsa bence çoktan almıştık. Hem maaşı hemde bonservisi yüksek olan bir oyuncu yönetimde muhtemelen bonservisten kazanabilecek lerini düşünüyor ve o yüzden ısrar ediyor. Ben ikiside Bonservisi ve yüksek maaşlı olduğu için Donnayi tercih ettim. Normalde bonservisi bı oyuncu olacaksa maaşı düşük olmalı. Keşke 26 yaşındaki Muslera profilinde bır kaleci bulsak herkesin içine daha çok siner herhalde.
Noutoslari sen mi alacaksin yoksa misafir umdugunu degil buldugunu tuketir olarak mi yaklasiyorsun bu denklemeBu aksam eski forum üyelerimizden birinin evinde yatiya kaliyorum
Yani bir Ederson ucuz dünyada geri kalan her oyuncu pahalı. Sen kafanda kalecinj belirlemissin hocam isteyen uygun maliyetlere oyuncu buluyor. Kalemde Günay varken 23 27 yaş aradi uygun maliyetlere güzel bir kaleci bulunabilir diye düşünüyorum.26 yaşında Muslera artık
45 bonservis
4.5-5 milyon senelik ücret isteyecek senden.
21 Milyon Euro’ya forvet oynatıyorsan 2.5 veremezsin Sallai bile 2.5 alıyor düşün orada 1 milyon vergiliye oynayan adam bu.
Şu an artan gelirler ile dünyada inanılmaz bir ücret ve bonservis enflasyonu var.
Kuru tutmasalar zaten biz bu paraların çeyreğini veremeyiz.
Aynen ya ben herkesten çok isterim Donna’yı. Ama adam EPL de top 4 takım varken neden gelsin.9-10 milyon euro bonservisi
kendisine de senelik 5.5 milyon euro'dan 3 yillik anlasma olsa
Toptam maliyeti: 25-26 milyon euro olur.
30 milyon euro bile olsa Donnarumma bunun en az iki misli olur o yuzden onu unutun, gercekci degil zaten buraya gelmek isteyecegine ihtimal bile vermiyorum.