Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alexis, arda'yla konusunca marsilya'ya gitme konusunda daha da kendinden emin olmus heralde, kaptana teşekkürler

Mesela Tanganga ve Bailey markett şu an. 7 milyon euro civarına alabileceğin ve Nelsson'dan daha kaliteli 2 stoper
Geçen sözlükte de bahsediliyordu, Metz forması giyen Kiki Kouyate var. Salernitana 5m€ teklif etmiş, Metz 10m€ istiyormuş. Keşke bir girişimimiz olsa. Taş gibi stoper, Nelsson satışı sonrası mutlaka denenmeli

Dun aksamki yorumlari okuyorumda mertens ve Torreira nobeti degilde kaynana nobeti tutanlar olmus

Tjk Tuanzebe ve Konrad'ı kiralıyormuş.

Amiri'den vazgeçip Ghezzal'ı ortaya koyacaklar herhalde.

İkisi de riskli transferler. Montero varken Tuanzebe çok mu önünde tartışılır. Nkudou daha iyi Konrad'dan zaten.

Mr.Nef: Arda Milano'da tatildeydi, uçağı duymuş, aradı, beni de İstanbul'a kadar atıverin dedi, kıramadık. Mertens'le Torreira'ya salça olmayıp pilotun yanında ön koltukta oturacaksan gel dedik.
erden timurla arası iyi belliki basket maçlarında da hep yan yanaydılar. bizim basının, alakasının bile olmadığı transferlerde gizli kahraman ilan etmesi trajikomedi olmuş. basının nasıl ahbap çavuş ilişkisi içinde olduğunun göstergesi

Tjk Tuanzebe ve Konrad'ı kiralıyormuş.

Amiri'den vazgeçip Ghezzal'ı ortaya koyacaklar herhalde.

İkisi de riskli transferler. Montero varken Tuanzebe çok mu önünde tartışılır. Nkudou daha iyi Konrad'dan zaten.
Kaç senedir zar atıyorlar sürekli. MHK eskortluğunda bir şampiyonluk aldılar diye kolay zannediyorlar herhalde bu işi.

Bazen emre utkucana kızıyorum ama yorumları görünce haksızlık ettıgımı düsünüyorum. Değişik futbolcu önerileri veya yorumlar görüyorum Allah korusun diyorum. Galatasaray değil sanki malatyaspor taraftarı

Bein connect al sadece Gs maci
Şunlardan daha ucuz bir paket var mı? 3 gün önce bitti benim abonelik, karar veremedim

1659874294006.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt