Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sözlükte de bahsediliyordu, Metz forması giyen Kiki Kouyate var. Salernitana 5m€ teklif etmiş, Metz 10m€ istiyormuş. Keşke bir girişimimiz olsa. Taş gibi stoper, Nelsson satışı sonrası mutlaka denenmeliMesela Tanganga ve Bailey markett şu an. 7 milyon euro civarına alabileceğin ve Nelsson'dan daha kaliteli 2 stoper
transfer sihirbazı arda milanoda
Bein connect al sadece Gs maciVala beini bende yenilemedim ıp tv kullan arkadaşlar memnun mu bi fikir verseniz ne yapalım ne edelim
Amiri 5m brut aliyormus o is en basindan beri yaşmis ztnTjk Tuanzebe ve Konrad'ı kiralıyormuş.
Amiri'den vazgeçip Ghezzal'ı ortaya koyacaklar herhalde.
İkisi de riskli transferler. Montero varken Tuanzebe çok mu önünde tartışılır. Nkudou daha iyi Konrad'dan zaten.
erden timurla arası iyi belliki basket maçlarında da hep yan yanaydılar. bizim basının, alakasının bile olmadığı transferlerde gizli kahraman ilan etmesi trajikomedi olmuş. basının nasıl ahbap çavuş ilişkisi içinde olduğunun göstergesiMr.Nef: Arda Milano'da tatildeydi, uçağı duymuş, aradı, beni de İstanbul'a kadar atıverin dedi, kıramadık. Mertens'le Torreira'ya salça olmayıp pilotun yanında ön koltukta oturacaksan gel dedik.
Yarısını Leverkusen'e ödetmeye çalışıyorlardı.Amiri 5m brut aliyormus o is en basindan beri yaşmis ztn
Kaç senedir zar atıyorlar sürekli. MHK eskortluğunda bir şampiyonluk aldılar diye kolay zannediyorlar herhalde bu işi.Tjk Tuanzebe ve Konrad'ı kiralıyormuş.
Amiri'den vazgeçip Ghezzal'ı ortaya koyacaklar herhalde.
İkisi de riskli transferler. Montero varken Tuanzebe çok mu önünde tartışılır. Nkudou daha iyi Konrad'dan zaten.
İnşallah güzel kardeşim ama işte beleş puan alınca tjk fB iyice sinir oluyorumBi cacik olmaz onlardan les futbol oynadilar rahat ol rtas
Şunlardan daha ucuz bir paket var mı? 3 gün önce bitti benim abonelik, karar veremedimBein connect al sadece Gs maci
Galatasaraylı değiller.Şimdi de nelsson laf atılıyor kardeşim bunlar nasıl Galatasaray lı kendi oyuncunu bu kadar kötüler mi insan lyunsama daha iyi dedi şaka gibi yorumlar ya bunlar kör futbolun f sindn anlamiyor yada biz ve Danimarka milli takimi kör ilginç insanlar var burada.