Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melo paket yap yolla
1659957094544.webp

skills videolarının bana verdiği yetkiye dayanarak kendisini brezilyalı merih ilan ediyorum doğru mudur? benzettim ben stillerini tacklelar falan birebir aynı gibi duruyor
Guzel benzetme ama Merih kadar iyi degil bence. Merih baya iyi savunmaci kazma olmasi disinda. Bu herifin de savunmaciligi ve cussesi on planda oyle topla arasi iyi biri de degil ama Fluminense cok para ister. O paraya topla arasi iyi ya da super atlet birini bulabilirler ugrassalar satmasi daha kolay oluyor

Stoper adayim: Mouctar Diakhaby.

1. Valencia'nin sahibi kulubu bitirmek istiyor, ucuza birakabilir.

2. Besiktas-Lyon karsilasmalarinda tinercileri deli etti.

3. Hamsispor istiyor, had bildirmek gerek.

4. Abdulkerim'i tamamlar.

5. 1 sene sozlesmesi kaldi.

6. Kafasi kirik.

Guzel benzetme ama Merih kadar iyi degil bence. Merih baya iyi savunmaci kazma olmasi disinda. Bu herifin de savunmaciligi ve cussesi on planda oyle topla arasi iyi biri de degil ama Fluminense cok para ister. O paraya topla arasi iyi ya da super atlet birini bulabilirler ugrassalar satmasi daha kolay oluyor
Fener ile ismi geçtiğinde 8 istiyor diye haberler vardı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mert müldür'ün bonservisine ne istediler acaba
nelsson gerçekten giderse parayı o herife basardım ben olsam
evet, sağ bek transferi yaptık ama yine de uzun vadede bizim için mantıklı olabilir. hem gayet iyi herif hem de yerli.
tabi böyle olunca stopere düşük bir bütçe kalır.
:red:

Nelsson'u satarsak bonservisi yüksek fakat maaşı düşük birilerini alalım. Tamam kaliteli isimler aldık fakat yüksek maaşın bkunu çıkarmamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt