- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
Reserv lig var bu aksam ustad izlersinO değil de geçen geceden sonra nöbet vasata düştü. 2 si birden gelince transfere doydum bildiğin. Şu anda hergün maç olsun havasındayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reserv lig var bu aksam ustad izlersinO değil de geçen geceden sonra nöbet vasata düştü. 2 si birden gelince transfere doydum bildiğin. Şu anda hergün maç olsun havasındayım.
o kadar da değilReserv lig var bu aksam ustad izlersin
Ankaragücü maçına mı gitsem diyorum bu akşam. Halı sahaya da çağırıyorlar aynı saatte. Komutandan izin almam lazım.Reserv lig var bu aksam ustad izlersin
melo paket yap yolla
Ekli dosyayı görüntüle 172605
Birak yav maci hali saha iyidirAnkaragücü maçına mı gitsem diyorum bu akşam. Halı sahaya da çağırıyorlar aynı saatte. Komutandan izin almam lazım.
Guzel benzetme ama Merih kadar iyi degil bence. Merih baya iyi savunmaci kazma olmasi disinda. Bu herifin de savunmaciligi ve cussesi on planda oyle topla arasi iyi biri de degil ama Fluminense cok para ister. O paraya topla arasi iyi ya da super atlet birini bulabilirler ugrassalar satmasi daha kolay oluyorskills videolarının bana verdiği yetkiye dayanarak kendisini brezilyalı merih ilan ediyorum doğru mudur? benzettim ben stillerini tacklelar falan birebir aynı gibi duruyor
Ben onun....Marcao'nun yüzünden değerini bulamadık. 2 hafta idmana çıksa önce takımımla anlaşmalısınız dese o da 18-19 görürdü.
Eski çevikliğim kalmamış saçma sapan goller yiyorumBirak yav maci hali saha iyidir
Yayını yok.Reserv lig var bu aksam ustad izlersin
Canin sagolsun yav maksat eglenmek azicik hareket etmek degil mi :dEski çevikliğim kalmamış saçma sapan goller yiyorum![]()
Fener ile ismi geçtiğinde 8 istiyor diye haberler vardı.Guzel benzetme ama Merih kadar iyi degil bence. Merih baya iyi savunmaci kazma olmasi disinda. Bu herifin de savunmaciligi ve cussesi on planda oyle topla arasi iyi biri de degil ama Fluminense cok para ister. O paraya topla arasi iyi ya da super atlet birini bulabilirler ugrassalar satmasi daha kolay oluyor
Ulan su TFF adam olsa su yayinlari belese verir
:red:mert müldür'ün bonservisine ne istediler acaba
nelsson gerçekten giderse parayı o herife basardım ben olsam
evet, sağ bek transferi yaptık ama yine de uzun vadede bizim için mantıklı olabilir. hem gayet iyi herif hem de yerli.
tabi böyle olunca stopere düşük bir bütçe kalır.