Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erden timur bir yöneticiye göre çok fazla içten ve samimi konuşuyor kalbinden geçenleri söylüyor tam bir taraftar gibi. gayet güzel ve özlenen bir yaklaşım. bu durum bizim kalbimizi çalıyor doğru ama mesela nelsson konusunda gitmek istediğini söylemek bize kafadan 2milyon eksiye düşürür. alexis içinse belki kendi hayalidir birşey diyemem yada galatasaray isminin avrupa da tekrar ses getirmesi ve bilinirliğinin arttırılması için olabilir.

Bir Galatasaraylı nasıl Erden Timur gibi fanatik ve taşın altına her türlü elini hatta gövdesini sokan sıfırdan gelmiş(dede parası değil)profesyonel bir adama daha 80 günlük yöneticilik serüveninde her şey olumlu ilerlerken bu kadar rahat sallayabilir art niyetli değilse? Bunu biri bana açıklayabilir mi? Tıkandım. İçimizdeki İrlandalılar?
Sallamak değil bu. İyi işler yapılırken nasıl alkışlıyor, takdir ediyorsak yeri geldiğinde de eleştirilebilir insanlar. Ayrıca eleştiri kötü bir şey değildir insanın kendini geliştirmesini, eksiklerini görmesini sağlar. Tabi yönetim girip bizim bu yazdığımızı okuyacak değil ama kendi kendimize yorum yapıyoruz burada. Biraz geniş perspektiften bakalım olaylara.

Zagadou ve denayer boşta Nelson satılacaksa ikisini getirsek keşke bari para da cepte kalır

Sanchez yem olabilir. Marsilya ile imzaladı imzalanacak diyorlardı. Stopere iyi bir isim gelecek bence. Arjantinli eleman vardı baya hırslı o olabilir belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt