Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Vay be ajaxin trden ilk transferi olabilirmi
Hic izlemedim bu ahmetcani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tsnin 19yaşındaki wonderkidiAhmetcan kim
Olması gereken o zaten ama olacak olanda benim yazdığımSevilla ve Nelsson için söylediğin o perspektif genelde doğru ama 1 yılla sınırlamamak kaydıyla. Çünkü gelenlerden her iyi çıkanı 1 sene sonra göndererek de istikrarlı iyi bir takım olunmaz. Gelen de 2-3 sene bu takım için istikrarlı oynaması gerektiğini bilsin yani. 1 sene neymiş. Biz basamak olmaya razıyız kabul, ama 5 sene sözleşmeyi de 1 sene sonra beklediğimizin altına bir rakama göndermek için yapmıyoruz. 5 senenin 2-3 senesini bizde geçirmesini beklemek de gayet doğal yani. İlle daha 1. sene sonunda almak isteyen için orada çıkış maddesi duruyor zaten.
içerdeki ts maçında sonradan girip iyi oynamıştı ordan hatırlaman lazımVay be ajaxin trden ilk transferi olabilirmi
Koyver gitsin reyiz içerde sana bakarız. Don atlet benden10-12 yıldır bu foruma üyeyim. Sevilla denen şerefsiz takım yüzünden küfretmeme adına ilk kez zor tutuyorum kendimi.
10 senelik üye olması.üyeliğe girişi yine Dursun Özbek'in ilk döneminde.Erden'in başkanlık yarışına girmesi için ne lazım?
yabancı sınırı böyle devam ederse zor. yunus kerem altay ugurcan bu yabancı sınırında vazgeçilmesi zor topcularSıra Yunus Akgün ve diğer gençlerede gelir umarım.
Wout Faes icin 5 milyon euro istiyorlarmis. Bence kacirmamak lazim.
Yoo kim uydurdu onu ki7 aldigin adam.16 ya satiyon amac bu degilmiydi zaten