Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be ajaxin trden ilk transferi olabilirmi

Hic izlemedim bu ahmetcani

Sevilla ve Nelsson için söylediğin o perspektif genelde doğru ama 1 yılla sınırlamamak kaydıyla. Çünkü gelenlerden her iyi çıkanı 1 sene sonra göndererek de istikrarlı iyi bir takım olunmaz. Gelen de 2-3 sene bu takım için istikrarlı oynaması gerektiğini bilsin yani. 1 sene neymiş. Biz basamak olmaya razıyız kabul, ama 5 sene sözleşmeyi de 1 sene sonra beklediğimizin altına bir rakama göndermek için yapmıyoruz. 5 senenin 2-3 senesini bizde geçirmesini beklemek de gayet doğal yani. İlle daha 1. sene sonunda almak isteyen için orada çıkış maddesi duruyor zaten.
Olması gereken o zaten ama olacak olanda benim yazdığım

alexis marsilyada burada neden hala bu isim konuşuluyor anlamıyorum

Ha şöyle abi. Eğer Nelsson'a olan maddi yükümlülüklerimizi eksiksiz yerine getirdiysek endişelenmemiz de gerekmiyor. Hadi Marcao'yu şimdi satmazsak sonraki yıllar zor satardık, hadi acil nakit lazımdı, hadi kontratında 2 yıl kalmıştı, vs... Nelsson'da artık bunların hiçbiri yok. Eğer anlaşamazsak Nelsson kendi çıkarı için de çıkıp topunu oynamak zorunda zaten. Hadi en fazla 1-2 hafta morali bozulur ama toparlar yani. Taş gibi takım kurulmuş. Daha da kendini gösterip daha iyi teklifleri almaması için hiçbir sebep de yok. Bu transfer dönemi satmadık diye sonsuza kadar bizde kalacak demek değil ya. Futbol piyasası hareketli piyasa her transfer döneminde yeni imkanlar doğar, o da bunu biliyor.

nelsson giderse 2 stoper,kalırsa 1 stoper
evander
siyahi bir kanat
bunları alıp önümüze bakalım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt