- 2 Temmuz 2011
- 138.312
- 59.027
- 5.488
Ahmetcan iyi stoper oldugunu, deplasmandaki fb macinda kanıtladı zaten.o paralari hakediyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağol renktaş10 senelik üye olması.üyeliğe girişi yine Dursun Özbek'in ilk döneminde.
Aynen öyle ki DK'da süre alırsa bir ayağına taş bağlayıp oynasa bile x2 yapar ederi.Ha şöyle abi. Eğer Nelsson'a olan maddi yükümlülüklerimizi eksiksiz yerine getirdiysek endişelenmemiz de gerekmiyor. Hadi Marcao'yu şimdi satmazsak sonraki yıllar zor satardık, hadi acil nakit lazımdı, hadi kontratında 2 yıl kalmıştı, vs... Nelsson'da artık bunların hiçbiri yok. Eğer anlaşamazsak Nelsson kendi çıkarı için de çıkıp topunu oynamak zorunda zaten. Hadi en fazla 1-2 hafta morali bozulur ama toparlar yani. Taş gibi takım kurulmuş. Daha da kendini gösterip daha iyi teklifleri almaması için hiçbir sebep de yok. Bu transfer dönemi satmadık diye sonsuza kadar bizde kalacak demek değil ya. Futbol piyasası hareketli piyasa her transfer döneminde yeni imkanlar doğar, o da bunu biliyor.
15 değil mi?Wout Faes icin 5 milyon euro istiyorlarmis. Bence kacirmamak lazim.
Marcao 15 birinin opsiyonları koyup diğerinin koymamak olmaz.Marcao 12
Ahmetcan 9,5
Lol
Sanırım bu çocuk ilk bizim karlı havada Arena'da oynadığımız maçta ikinci yarı oyuna girdi.tsnin 19yaşındaki wonderkidi
Ahmetcan iyi stoper oldugunu, deplasmandaki fb macinda kanıtladı zaten.o paralari hakediyo
Geçen sene sokamazdı bence.Benim mesajım mizansen içeriyor. 25e bonservis verdiğin adamların toplam maaşı Falcao kadar değildi, bunu göz ardı edip 25 harcadık demek kötü niyetliliktir. Al 25i tek oyuncu getirebiliyor maaş düşük olunca.
Ayrıca Avrupaya gidememe konusu Dome beye yazar, FT kötü de oynatsa bir şekilde ilk 5e sokardı.
Neyse sonuçta Eşred ve Metin gelmedi, Erden başa geçti, Okan geldi. Sonuç olumlu.
Gedson kesin gelecekti bir de golcütransferlere bağlıydı bence biraz reis. takım mental olarak cokmuştu net 2 3 transferle belki ft ilk5e sokardı ama pulgar çorbası ve oo tarz transerlerle falan zordu bence yine.
Wout Faes icin 5 milyon euro istiyorlarmis. Bence kacirmamak lazim.
Emin hepsinden potansiyelli.bi kere hem oyun kuruyo,hem de pozisyon bilgisi ve sezgileri cok iyiEminin sakatligi ciddi degil ve erken dönüp Abdülkerimi keserse, onu yazin ondan daha yüksek fiyata satariz bence.
doğru reis o maçta girmişti sonradan. bende beğenmiştim sonra da takip ettim iyi oynadı şans bulduğu maçlarda. bu genco varken neden denswille o kadar para verdiler anlamamıştım ama gidiciymiş gencoSanırım bu çocuk ilk bizim karlı havada Arena'da oynadığımız maçta ikinci yarı oyuna girdi.
Penaltı yaptıran bir yabancı oyuncu vardı. Stoper değildi de mecburen mi oynuyordu öyle bir şey.
İkinci yarı bu çocuk girdi defansta her topu topladı. Bende maçtaydım genç oyuncu girince heh hata yapar zemin kaygan ikiyi atarız falan diye düşünüyordum. Çocuk efsane oynadı. Maç bittiğinde direkt ismini aratıyordum. :red: Sakatlık kaza bela yaşamazsa çok iyi stoper olacak gibi.