Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmetcan iyi stoper oldugunu, deplasmandaki fb macinda kanıtladı zaten.o paralari hakediyo

Arda Sanchez'i ikna için Marsilya'ya gidiyor haberi düşeri birazdan.

Ha şöyle abi. Eğer Nelsson'a olan maddi yükümlülüklerimizi eksiksiz yerine getirdiysek endişelenmemiz de gerekmiyor. Hadi Marcao'yu şimdi satmazsak sonraki yıllar zor satardık, hadi acil nakit lazımdı, hadi kontratında 2 yıl kalmıştı, vs... Nelsson'da artık bunların hiçbiri yok. Eğer anlaşamazsak Nelsson kendi çıkarı için de çıkıp topunu oynamak zorunda zaten. Hadi en fazla 1-2 hafta morali bozulur ama toparlar yani. Taş gibi takım kurulmuş. Daha da kendini gösterip daha iyi teklifleri almaması için hiçbir sebep de yok. Bu transfer dönemi satmadık diye sonsuza kadar bizde kalacak demek değil ya. Futbol piyasası hareketli piyasa her transfer döneminde yeni imkanlar doğar, o da bunu biliyor.
Aynen öyle ki DK'da süre alırsa bir ayağına taş bağlayıp oynasa bile x2 yapar ederi.

tsnin 19yaşındaki wonderkidi
Sanırım bu çocuk ilk bizim karlı havada Arena'da oynadığımız maçta ikinci yarı oyuna girdi.

Penaltı yaptıran bir yabancı oyuncu vardı. Stoper değildi de mecburen mi oynuyordu öyle bir şey.

İkinci yarı bu çocuk girdi defansta her topu topladı. Bende maçtaydım genç oyuncu girince heh hata yapar zemin kaygan ikiyi atarız falan diye düşünüyordum. Çocuk efsane oynadı. Maç bittiğinde direkt ismini aratıyordum. :red: Sakatlık kaza bela yaşamazsa çok iyi stoper olacak gibi.

Nelsonnu falqn da anlarımda sevilla denen gavat klüp yunus a falan salça olurlarsa cinnet geçiririm

Bu arada Ahmetcan gayet iyi adam. Kadıköy deplasmanında mükemmel oynamıştı. Sakın ona da hülle, hile falan demeyin. Bu satma işini bir biz yapamıyoruz anlayın şunu. Onlar başarılı değil biz başarısızız. 19 yaşındaki Ahmetcan Marcao'ya yakın bir paraya gitti. Kim Min Jae'yi falan saymıyorum bile. Ahmetcan şu piyasada o paraları eder. Rıdvan da o paraları eder. Çünkü o paralar cidden hiçbir şey şunu anlayın artık. 10 milyon, 15 milyon euro falan para değil abi diğer liglerin takımları için. Biz Marcao'yu aza bıraktık. Kim Min Jae pahalıya gitmedi. Marcao'nun 25'e gitmesi gerekiyordu. Kim Min Jae Avrupa Ligleri için 19 milyonluk adam yoksa o konuda bir sıkıntı yok. Derbilerde perişan etmişti bizi adam. İyi ki gitti. Onun yerine Gustavo'yu aldılar Allah'tan. :D Ama oynatmazlar herhalde dünden sonra.

Bence Nelson gitmeden zurihteki omerovici parayı basıp almalıyız form tutma yada başlamış kaliipli İsviçre pasaportlu hemde çok genc

Benim yaptigim geyigi kaçtır ciddiye aliyosunuz.lutfen ama.ben bilir kisi degilim,nellson bence kalacak demek fikir beyan etmek.dolunay da isin espirisi.biraz hava alin.bunalmissiniz

Benim mesajım mizansen içeriyor. 25e bonservis verdiğin adamların toplam maaşı Falcao kadar değildi, bunu göz ardı edip 25 harcadık demek kötü niyetliliktir. Al 25i tek oyuncu getirebiliyor maaş düşük olunca.

Ayrıca Avrupaya gidememe konusu Dome beye yazar, FT kötü de oynatsa bir şekilde ilk 5e sokardı.

Neyse sonuçta Eşred ve Metin gelmedi, Erden başa geçti, Okan geldi. Sonuç olumlu.
Geçen sene sokamazdı bence.

transferlere bağlıydı bence biraz reis. takım mental olarak cokmuştu net 2 3 transferle belki ft ilk5e sokardı ama pulgar çorbası ve oo tarz transerlerle falan zordu bence yine.
Gedson kesin gelecekti bir de golcü

İkisi taşırdı yukarı zaten 10 puan daha alsak 5. olacaktık

Wout Faes icin 5 milyon euro istiyorlarmis. Bence kacirmamak lazim.

12 milyonu kabul etmemisler

Sanırım bu çocuk ilk bizim karlı havada Arena'da oynadığımız maçta ikinci yarı oyuna girdi.

Penaltı yaptıran bir yabancı oyuncu vardı. Stoper değildi de mecburen mi oynuyordu öyle bir şey.

İkinci yarı bu çocuk girdi defansta her topu topladı. Bende maçtaydım genç oyuncu girince heh hata yapar zemin kaygan ikiyi atarız falan diye düşünüyordum. Çocuk efsane oynadı. Maç bittiğinde direkt ismini aratıyordum. :red: Sakatlık kaza bela yaşamazsa çok iyi stoper olacak gibi.
doğru reis o maçta girmişti sonradan. bende beğenmiştim sonra da takip ettim iyi oynadı şans bulduğu maçlarda. bu genco varken neden denswille o kadar para verdiler anlamamıştım ama gidiciymiş genco

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt