Mete Kaya
Kırmızı Üye
Evander forumda hiç istenmediğine göre demek ki sağlam bir topçu. Bkz: Midsjto
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir mesaj var mı

Kaan’ı 3 kulüp istiyor sadece ve bu şartlarda bedence istenen fiyat ve yıllık ücrete bitmesi zor.
2-3 sene sonra performansı dip yapacak da bir profil ve şu an bile çok iyi değil hiç bir mevkide yedek olarak.
Abdulkerim’i keser diyemeyiz
Dubois’i keser diyemeyiz
Aanholt’u keser diyemeyeyiz
Midtsjo ve Torrreira’yı da aynı şekilde
Denayer ise AS olmak istiyor ve 2.5-3 gibi bir maksimum kontrat istiyor belli ki.
Onu da biz 1-1.5 arasına getirmek istiyoruz ama olmaz. Fazlasını etmez. Çünkü gelip dengeli bir performans verir mi dersek garanti değil.
Umarım Nelsson gitmez
Monchi'ye benzeyen yurttaşların bir süre kalabalık alanlarda gezinmemesini öneririm.turist kazıklayan esnaf gibi şerefsiz. o keline tokadı yapıştıracak adamın heykeli dikilmeli
Knk futbol bilgine guvenirim. Sen de bu herifi istiyorsan bana seni engellemek duser.Knk ben bu elemanı hiç istemem bilirsin fakat Antalya maçında berkan ve akbabayı görünce hem 8 hem 10 yedeklediği için biraz olumluyum. Başka bir isimde çıkmıyor Okan hocada istiyor deniliyor. 3–4 alınacaksa pek ses etmem. Bizim orta saha tamamen yabancı olmalı berkan, taylan, akbaba ya çok zorda kalınca iş düşmeli.
Nelson: Sevilla'ya gitmez isem Florya'yı yakarım.
Taraftar: Valla çok efendi adam ya Nelsonum <3
Marcao: Karşınızda saygı ile eğilmek istiyorum. İzin verirseniz ceketimi çıkarabilir miyim?
Taraftar: Ulan karaktersiz, abv defol.
Kaan Ayhan'a olan tepkinin sebebi nedir? İtalya Ligi'nde özellikle geçen sezon forma şansı sıklıkla bulmuş. 27 yaşında, Türk kontenjanı ve ligimiz için gayet iyi bir isim değil midir? Bonservisi yüksek olur diye istenmiyorsa anlarım tabi de, nesi çöp arkadaşın?![]()
Light Erkek tag adaylığını haketmiştirHakan Motz'un sevgilisi, Hakan'in twitter'da surekli kariya kiza yazdigi icin twitter hesabini sildirmis.
Hakan'a twitter uzerinden ulasamiyan arkadaslarin bilgisi olsun.
Nasıl olacak renktaş 3 yerli olmak zorundaEvander klas bir topçu yaşıda iyi yedekten akbaba kılınç girecegine evander girer en kötü
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Knk futbol bilgine guvenirim. Sen de bu herifi istiyorsan bana seni engellemek duser.
ben hala engelli miyim?Knk futbol bilgine guvenirim. Sen de bu herifi istiyorsan bana seni engellemek duser.