Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
An itibariyle süper ligdeki en değerli 3. isim ki GS düşmanı transfermarkt verilerine göre

Kaan’ı 3 kulüp istiyor sadece ve bu şartlarda bedence istenen fiyat ve yıllık ücrete bitmesi zor.

2-3 sene sonra performansı dip yapacak da bir profil ve şu an bile çok iyi değil hiç bir mevkide yedek olarak.

Abdulkerim’i keser diyemeyiz
Dubois’i keser diyemeyiz
Aanholt’u keser diyemeyeyiz
Midtsjo ve Torrreira’yı da aynı şekilde

Denayer ise AS olmak istiyor ve 2.5-3 gibi bir maksimum kontrat istiyor belli ki.

Onu da biz 1-1.5 arasına getirmek istiyoruz ama olmaz. Fazlasını etmez. Çünkü gelip dengeli bir performans verir mi dersek garanti değil.

Umarım Nelsson gitmez

Kaan abdulkerimden çok daha iyi kendimizi kandırmayalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Knk ben bu elemanı hiç istemem bilirsin fakat Antalya maçında berkan ve akbabayı görünce hem 8 hem 10 yedeklediği için biraz olumluyum. Başka bir isimde çıkmıyor Okan hocada istiyor deniliyor. 3–4 alınacaksa pek ses etmem. Bizim orta saha tamamen yabancı olmalı berkan, taylan, akbaba ya çok zorda kalınca iş düşmeli.
Knk futbol bilgine guvenirim. Sen de bu herifi istiyorsan bana seni engellemek duser.

Nelson: Sevilla'ya gitmez isem Florya'yı yakarım.

Taraftar: Valla çok efendi adam ya Nelsonum <3

Marcao: Karşınızda saygı ile eğilmek istiyorum. İzin verirseniz ceketimi çıkarabilir miyim?

Taraftar: Ulan karaktersiz, abv defol.

h9ZV95v6_400x400.webp

Kaan Ayhan'a olan tepkinin sebebi nedir? İtalya Ligi'nde özellikle geçen sezon forma şansı sıklıkla bulmuş. 27 yaşında, Türk kontenjanı ve ligimiz için gayet iyi bir isim değil midir? Bonservisi yüksek olur diye istenmiyorsa anlarım tabi de, nesi çöp arkadaşın? :unsure:

Bizim taraftara göre geldiği zaman süper gelmezse çöp.Böyle bir kafa var taraftarda.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nelsson'a takılı kaldık. Zaten alınması gereken stoper, kanat ve forvet için gelişme yok sanırım. :sopa:

Erden bey dünkü röportajda "2 yıldızı aynı uçakla getirdiniz nasıl oldu" sorusuna ; "yine böyle hamlelerimiz" olacak dedi yanlış hatırlamıyorsam. Kendisinin dillendirdiği oyuncular ise yem belli ki.

Bu gizliliğin sonunda sürpriz yabancı çöplerle karşı karşıya kalmayız umarım. Hiç Türk oyuncunun isminin geçmemesi de korkutuyor biraz beni. Galatasaray Milli Takım'dır. İyi Türk oyuncular bulmalı ve almalıyız. Yabancılar da bir yere kadar. Kaan Ayhan, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, İlkay Gündoğan vs. vs. alacaksın alabiliyorsan. Bence tabi. Umarım yıldız yabancı, scout falan derken iyi yerlileri de kadromuza katmak için uğraşıyoruzdur.

Bi taraftan hiç isim çıkmaması gayet profesyonelce. Kızamıyorum tabi de, kuruduk bir anda nöbette.

Dostlar Giresun maçı için Kuzey Alt tribünden bileti olup da devredecek olan var mı?

NOT: Adminlerim, uygun başka konu varsa, taşıyabilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt