Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler, ozellikle Ankara ve Izmir'de yasayanlar :) Yarin/bugun sabah kismetse Turkiye'ye ucuyorum. Uzun kollu birsey getirmek gerekir mi aksamlari falan ? Oradan da alirim da hani suanda da serin oluyor mu ? Konu disi oldu biraz ama, simdiden tesekkurler :)
Ankara 40 civarında takılıyor birkaç gündür, aşırı bunaltıcı ve sıcak bir hava var. Şu saatte bile anormal bir hava var

Beyler, ozellikle Ankara ve Izmir'de yasayanlar :) Yarin/bugun sabah kismetse Turkiye'ye ucuyorum. Uzun kollu birsey getirmek gerekir mi aksamlari falan ? Oradan da alirim da hani suanda da serin oluyor mu ? Konu disi oldu biraz ama, simdiden tesekkurler :)
25 yaşından büyüksen tabi ki uzun kollu kıyafetler getirmen gerekir. her yere kısa kollu tişörtle mi gideceksin.

Aşırı gereksiz ki bunlar da alması imkansız olan bir herif olur. Zaha flan premier ligde kalacam diyip fırsat çıkmasa çok net şu akşamki hareketlerinin üzerine de girerlerdi o transfere.
Sabaha da spaces odalarında tekrar birbirlerine sövmeye başlarlardı.
Ama hayat belli olmaz tabi.

Guendouzi de olur ama zaniolodan gelen parayla fofonaya basarım şahsen ndiayenin üst klas hali adam gue biraz daha tarzı paradesin genç hali gibi geliyor bana

Günay
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Fofana Torreira
Tete Ziyech Zaha
İcardi

Ligde böyle gideriz güzelde olur

Cl içinde Angelino ve muslera eklenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt