Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.729
- 23.176
- 1.433
Zaniolo Villa'da napar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaniolo Villa'da napar
Zaniolo Villa'da napar
devre arası dönsün,mertens gitsinFikrini merak ediyom temennini değildevre arası dönsün,mertens gitsin
Ben işimden dolayı gündemi takip edemedim adam gibi bir soru sordum birçok kişi sağolsun düzgün cevap verdi 2010 yılından beri buradayım 2 kez isimden dolayı üyelik yeniledim çok etliye sütlüye karışmam ama hemen herkesi de tanırım senin gibi yurtdışında yaşayan yıllarca yazdığı mesajlar ile olgunluk seviyesini göstermiş bir insana bu cevabı yakıştıramadım ben 45 yaşında bir insanım tek derdim buradaki insanlar gibi GALATASARAY sen kendine nedeninide açıkladığım bir soruda böyle cevap vermeyi yakistiriyorsan bana sadece saygı duymak düşer...Hayir iniesta nin lisansi ile oynadi bugun
Hayatı boyunca bir yerde fazla kalmayacak ve kariyeri boyunca bilhassa bu sene sakatlıklar yaşayacak maalesef.bu sene iyi olabilirdi ama omzu cikabilir,iyi oynarken 4-5 mac kacirabilir.idare eder bi sezon onun için.2024 çok iyi amaFikrini merak ediyom temennini değil
Mertens bize acayip lazım
Kadroyla fazla mı oynadık kiEn iyisini alacagiz diye birsey yok
En iyisi zaten yakaladigimiz uyum
Bu uyumu bozuyoruz rashica’yi almadigimiz icin
Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Torreira transfer
Rashica transfer kerem
Icardi
Sampiyon olmus takima 3 kaliteli transfer yeterli olacakti
Simdi öyle bir hal aldi ki tekrar bir uyum yakalamamiz gerekecek hoca yine gecen sezon gibi dogru kadro’yu bulmak zorunda kalacak
Gecen sezon alanya macindan itibaren bulduk dogru kadroyu ve oyunu
Bu yüzden fazla oynamak dogru degil kadroyla
Jorginho listedeydi doğru,paredes haber göndermeden önce söylediler bana.fb fred,paredes ve jorginhoya teklif yaptı dediler (terim tayfa)fred işi fbye 1 günde olmadı.zahadan sonra ilgilendilertamamen erden timurun stilini az buçuk tanıdıkdan sonra istediği ortasahaları az buçuk hesaplıyabiliyorum
ismi çıkmayanlardan aklıma ilk gelenlerde.
misal jorginho ilgilenmemiz imkansıza yakın hatta gardi kesin çalışıyordur bu transfer için hatta haberleri çıkarsa hiç şaşırmam
partey banko bence onunlada ilgileniyordur
ceballos için yoklama yapılmıştır
hakan için görüşülmüştür
Jorginho ve Partey kalır Arsenal'de. Jorginho için Sarri çok uğraştı ama Arteta ölürüm de vermem dedi baya da faydalandı preseasonda faydalanmaya da devam edecek gibi duruyor çünkü herif klas.tamamen erden timurun stilini az buçuk tanıdıkdan sonra istediği ortasahaları az buçuk hesaplıyabiliyorum
ismi çıkmayanlardan aklıma ilk gelenlerde.
misal jorginho ilgilenmemiz imkansıza yakın hatta gardi kesin çalışıyordur bu transfer için hatta haberleri çıkarsa hiç şaşırmam
partey banko bence onunlada ilgileniyordur
ceballos için yoklama yapılmıştır
hakan için görüşülmüştür
Stili bize öyle uygun ki hem lig hem de taraftarların en seveceği oyuncu tipi. O yüzden en mantıklı hedef genç olması arsenal çıkışlı olması vs ekstrasıGündüzi bence abartılan kadar iyi topçu değil ama Torreira ile Arsenalde koca sezon birlikte oynaması ve yaşının genç olması en mantıklı hedef haline getiriyo.
Ben hiç izlemiyorum ama bi grubumuz var,kızlar ve erkekler duyum veriyor transfer için.hepsi de doğru cikti.paredesin haber gonderdigini,ramosun bizle anlaştığı mevzusu ben saniyede duyuyorumolum siz nasıl tüm takımları böyle takip edebiliyorsunuz lan
ali bana arsenalın tüm seceresini çıkardı
iki saniyede
ben daha bu sezon fbjklilerin bir maçını 90 dak izleyemedim
yalanlandı,sabah kan testi varHollanda basınından Wilfred Genee: Ziyech sağlık testinden geçememiş.
transfer bağımlısıyım masonumolum siz nasıl tüm takımları böyle takip edebiliyorsunuz lan
ali bana arsenalın tüm seceresini çıkardı
iki saniyede
ben daha bu sezon fbjklilerin bir maçını 90 dak izleyemedim