Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayir iniesta nin lisansi ile oynadi bugun
Ben işimden dolayı gündemi takip edemedim adam gibi bir soru sordum birçok kişi sağolsun düzgün cevap verdi 2010 yılından beri buradayım 2 kez isimden dolayı üyelik yeniledim çok etliye sütlüye karışmam ama hemen herkesi de tanırım senin gibi yurtdışında yaşayan yıllarca yazdığı mesajlar ile olgunluk seviyesini göstermiş bir insana bu cevabı yakıştıramadım ben 45 yaşında bir insanım tek derdim buradaki insanlar gibi GALATASARAY sen kendine nedeninide açıkladığım bir soruda böyle cevap vermeyi yakistiriyorsan bana sadece saygı duymak düşer...

Fikrini merak ediyom temennini değil

Mertens bize acayip lazım
Hayatı boyunca bir yerde fazla kalmayacak ve kariyeri boyunca bilhassa bu sene sakatlıklar yaşayacak maalesef.bu sene iyi olabilirdi ama omzu cikabilir,iyi oynarken 4-5 mac kacirabilir.idare eder bi sezon onun için.2024 çok iyi ama

En iyisini alacagiz diye birsey yok

En iyisi zaten yakaladigimiz uyum

Bu uyumu bozuyoruz rashica’yi almadigimiz icin

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Torreira transfer
Rashica transfer kerem
Icardi

Sampiyon olmus takima 3 kaliteli transfer yeterli olacakti

Simdi öyle bir hal aldi ki tekrar bir uyum yakalamamiz gerekecek hoca yine gecen sezon gibi dogru kadro’yu bulmak zorunda kalacak

Gecen sezon alanya macindan itibaren bulduk dogru kadroyu ve oyunu

Bu yüzden fazla oynamak dogru degil kadroyla
Kadroyla fazla mı oynadık ki

Yazdığın adamlar hep kadroda Rashica hariç

Onun yerine de denenebilecek adamlar var kadroda; Tetê, Zaha, Barış, Yunus gibi

Kadroyu derinleştirdik ki bu zaruriydi çünkü Avrupa var bu sezon

Söylediğin bölgelere de adamlar geliyor belli ki

tamamen erden timurun stilini az buçuk tanıdıkdan sonra istediği ortasahaları az buçuk hesaplıyabiliyorum

ismi çıkmayanlardan aklıma ilk gelenlerde.

misal jorginho ilgilenmemiz imkansıza yakın hatta gardi kesin çalışıyordur bu transfer için hatta haberleri çıkarsa hiç şaşırmam

partey banko bence onunlada ilgileniyordur

ceballos için yoklama yapılmıştır

hakan için görüşülmüştür

tamamen erden timurun stilini az buçuk tanıdıkdan sonra istediği ortasahaları az buçuk hesaplıyabiliyorum

misal jorginho ilgilenmemiz imkansıza yakın hatta gardi kesin çalışıyordur bu transfer için hatta haberleri çıkarsa hiç şaşırmam

hakan için görüşülmüştür
Jorginho listedeydi doğru,paredes haber göndermeden önce söylediler bana.fb fred,paredes ve jorginhoya teklif yaptı dediler (terim tayfa)fred işi fbye 1 günde olmadı.zahadan sonra ilgilendiler

hakan için görüşülmüştür
Jorginho ve Partey kalır Arsenal'de. Jorginho için Sarri çok uğraştı ama Arteta ölürüm de vermem dedi baya da faydalandı preseasonda faydalanmaya da devam edecek gibi duruyor çünkü herif klas.

Partey için Juventus ve Arabistan geyikleri döndü bi de onun tecavüz davaları var diye elden çıkarmak istediler ama €30-40m talep ettiler diye o da kaldı ve baya da oynuyor.

Arsenal'in planı Jorginho'yu tutup Partey'i satıp Lavia'yı almaktı ama Partey kalınca transferi kapadılar orta sahada. Artık ayrılan da olmaz

olum siz nasıl tüm takımları böyle takip edebiliyorsunuz lan 😐

ali bana arsenalın tüm seceresini çıkardı
iki saniyede

ben daha bu sezon fbjklilerin bir maçını 90 dak izleyemedim
Ben hiç izlemiyorum ama bi grubumuz var,kızlar ve erkekler duyum veriyor transfer için.hepsi de doğru cikti.paredesin haber gonderdigini,ramosun bizle anlaştığı mevzusu ben saniyede duyuyorum

Vasfiyi de gruba alacağım😀 ama terimci olmali

olum siz nasıl tüm takımları böyle takip edebiliyorsunuz lan 😐

ali bana arsenalın tüm seceresini çıkardı
iki saniyede

ben daha bu sezon fbjklilerin bir maçını 90 dak izleyemedim
transfer bağımlısıyım masonum :cofused:

her gün reddite girerim, r/soccer'a girer transfer flair'ine göre postları filtreler sıradan başlıkları okurum, oraya da tüm büyük takım muhabbetleri düşüyor. 20 dk. falan sürüyor

onun dışında baktığım iki üç subreddit daha var. hiç yoksa 1.5-2 saat veriyorumdur günlük valla o ufak dakikaları toplasan

bi de haftada 30 saat falan çalışıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt