Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Favorim Fofana, plase Guendouzi. Fransa milli takımında da bu şekilde. Gerek Tchouameni, gerek Rabiot’un yerinde oynayabiliyor. İlk tercih o zaten Deschampın

bu salim manavın hareketli geçecek twiti umarım sadece ziyech için değildir, erden timur almanyada diyen var, gravan netleşebilirmiş

Felix ve talisca işi kolpa ggibi kolay mı öyle serbest kalmak hele atm ölür de bırakmaz 120 m yatırım yapmış

bu bjk bize okadar sallıyor ediyor

yinede biz olamıyorsak bari bjk olsun diyorum

gram ciddiye alamıyorum bunları

fbnin şampiyonluğu düşündükce tüğlerimi ürpertiyor
Bugün bi bjkliyle bu yüzden kavga ettim

Helal be kazandınız az daha puan bırakıyodunuz falan dedim kızdı bana

Bunlar eskiden böyle değildi acayip GS düşmanlığı işledi basın bunlara

şimdi biraz alman basınınj okudum
alman basınına göre gravenberch lpool gitmek istiyormuş
laimer transferine kadar bayern zaten bırakmıyormuş
bugünde united teklif yapmış bayerne
bayern kararsızmış bonservisle vermeye

bize gelmesi imkansıza yakın yani boşa ümitlenmeyin

gitse lpool havada karada kapacak çocuğu ki çocukda lpoola gitmek istiyormuş
tek sorum lpool be manu kiralık almayacakmış

belki kiralık düşer ama bence transferi %1 bile değil

bebenin teki watsaptan fatih hocaya mesaj atmış, hoca da görmüş mesajı.bi de bize bak.sansima tüküreyim

Bugün bi bjkliyle bu yüzden kavga ettim

Helal be kazandınız az daha puan bırakıyodunuz falan dedim kızdı bana

Bunlar eskiden böyle değildi acayip GS düşmanlığı işledi basın bunlara
son 10 yılda kaç kere tt arena da ellerinden şampiyonluk aldık bence ondan kuyruk acıları,evimizde yenip şampluktan ettik kaç kere

Hakim Ziyech eğer saglikliysa çok iyi transfer takıma asker değil futbolcu lazım.Sampiyonlar Ligi'nde yerler Rashica felan tanımazlar.
Ziyech aşırı çalışkan bir oyuncu

Adam Ten Hag'ın hayvani pres yapan Ajax'ında ve Tuchel takımında oynadı

Tuchel'in açıklamaları var her şeyinden çok memnunum bitiriciliğini geliştirmesi lazım diye

Geçen sezon PL ve DK'da en iyi savunma katkısı veren hücumculardanmış

Yetenekli ve Arap diye tembel sanılıyor

Eğer buraya yatmaya gelmiyorsa, mental ve fiziksel bir problemi yoksa iş yapmama ihtimali yok

Ziyech CL'de defansif katkı performansı; en üstteki 18-19 sezonu, en alttaki 21-22

CL.webp

Görebileceğiniz üzere top kapmada 21-22 sezonu haricinde elit seviye performansı var. Benzer şekilde pas arası konusunda da 19-20 sezonu hariç süper seviyede. Her sezon ortalama defansif katkısı çok iyi. Hava topu ve şut bloklama dışında görünür bir zayıflık yok ki onlarda bile ortalama üstü olduğu sezonlar var. Uzaklaştırma sayısı da geriye dönüp kapanmada etkin rol oynadığına delalet

Bugüne kadar maalesef maddi durumdan ötürü hem asker hem teknik topçu alamadığımız için böyle bir şeyin mümkün olduğunu unutan taraftar bu adamın skor katkısı ve tekniğini görüp klasik Arap önyargısıyla harmanlayıp bu adamı tembel sandı ama Erden başkan turnayı yine gözünden vuracak gibi...

Benim kafamdaki en büyük soru işareti neden son altı ayda tüm talipleri aradan çekildi de sıra bize geldi. Roma, Milan, Inter, PSG, Ajax, bazı PL takımları, Suud takımları vs. hep ciddi ilgilendi ama bir şekilde ya o dönem parası yetmedi ya dökümanlar yetişmedi ya da vazgeçti

Rusya Ukrayna savaşı konusundaki tavrı Hollanda kamuoyunu rahatsız etmiş gibi duruyor. Birkaç ufak garip gece hayatı işleri de var gibi görünüyor ama aşırı sorunlu bir karakter değilse yahut kafada futbolu bitirmemişse süper bir hamle olacak sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt