Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 22.298
- 16.875
- 2.648
Favorim Fofana, plase Guendouzi. Fransa milli takımında da bu şekilde. Gerek Tchouameni, gerek Rabiot’un yerinde oynayabiliyor. İlk tercih o zaten Deschampın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önemli maçlardan önce içsin ya daha yaratıcı olurZiyech cigaratörmüş he mi. Neres de öyleydi Benfica'da döktürdü. Kalbi sakat olmasın.
Zaniolo ,Morutan kaplarida gelir oda hareketliliğin içinde sayıyordur.bu salim manavın hareketli geçecek twiti umarım sadece ziyech için değildir, erden timur almanyada diyen var, gravan netleşebilirmiş
Bugün bi bjkliyle bu yüzden kavga ettimbu bjk bize okadar sallıyor ediyor
yinede biz olamıyorsak bari bjk olsun diyorum
gram ciddiye alamıyorum bunları
fbnin şampiyonluğu düşündükce tüğlerimi ürpertiyor
son 10 yılda kaç kere tt arena da ellerinden şampiyonluk aldık bence ondan kuyruk acıları,evimizde yenip şampluktan ettik kaç kereBugün bi bjkliyle bu yüzden kavga ettim
Helal be kazandınız az daha puan bırakıyodunuz falan dedim kızdı bana
Bunlar eskiden böyle değildi acayip GS düşmanlığı işledi basın bunlara
o zaman hayal kırıklığı olur artık yeni biri ile ilgili gelişme olmasını bekliyor taraftarZaniolo ,Morutan kaplarida gelir oda hareketliliğin içinde sayıyordur.
Ben hiç izlemiyorum ama bi grubumuz var,kızlar ve erkekler duyum veriyor transfer için.hepsi de doğru cikti.paredesin haber gonderdigini,ramosun bizle anlaştığı mevzusu ben saniyede duyuyorum
Son dönemde olan kesinlikle koç ilişkili bir durumBugün bi bjkliyle bu yüzden kavga ettim
Helal be kazandınız az daha puan bırakıyodunuz falan dedim kızdı bana
Bunlar eskiden böyle değildi acayip GS düşmanlığı işledi basın bunlara
9 kardeşin en küçüğü, berbat ötesi çocukluk. çeker yani hakkıdırZiyech cigaratörmüş he mi.
Ziyech aşırı çalışkan bir oyuncuHakim Ziyech eğer saglikliysa çok iyi transfer takıma asker değil futbolcu lazım.Sampiyonlar Ligi'nde yerler Rashica felan tanımazlar.