Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 66.986
- 81.892
- 4.218
Ayrım yapamam ona veriyorsak öbürüne de verelim, ikili alalım.Cok, vermem. Fofana yi zorlarsin 20ye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrım yapamam ona veriyorsak öbürüne de verelim, ikili alalım.Cok, vermem. Fofana yi zorlarsin 20ye.
Ankara 40 civarında takılıyor birkaç gündür, aşırı bunaltıcı ve sıcak bir hava var. Şu saatte bile anormal bir hava varBeyler, ozellikle Ankara ve Izmir'de yasayanlarYarin/bugun sabah kismetse Turkiye'ye ucuyorum. Uzun kollu birsey getirmek gerekir mi aksamlari falan ? Oradan da alirim da hani suanda da serin oluyor mu ? Konu disi oldu biraz ama, simdiden tesekkurler
![]()
25 yaşından büyüksen tabi ki uzun kollu kıyafetler getirmen gerekir. her yere kısa kollu tişörtle mi gideceksin.Beyler, ozellikle Ankara ve Izmir'de yasayanlarYarin/bugun sabah kismetse Turkiye'ye ucuyorum. Uzun kollu birsey getirmek gerekir mi aksamlari falan ? Oradan da alirim da hani suanda da serin oluyor mu ? Konu disi oldu biraz ama, simdiden tesekkurler
![]()
Olm bunlara çalım da atamıyorsun ki nerede çer çöp var peşindeler. Bunlardan birini alsan burda yangın çıkar
25 yaşından büyüksen tabi ki uzun kollu kıyafetler getirmen gerekir. her yere kısa kollu tişörtle mi gideceksin.
hem fikir soruyorsun hem verilen fikri begenmiyorsun. sana yol yordam gösteriyoruz. istersen don atlet crocs gez bana ne?İlginç bir kafa tabi
Aşırı gereksiz ki bunlar da alması imkansız olan bir herif olur. Zaha flan premier ligde kalacam diyip fırsat çıkmasa çok net şu akşamki hareketlerinin üzerine de girerlerdi o transfere.Talisca
Olm bunlara çalım da atamıyorsun ki nerede çer çöp var peşindeler. Bunlardan birini alsan burda yangın çıkar
Kazakistandan futbolcu mu çıkar yav seneye birileri alsın diye sağa sola yalvarırlar.adı bahtiyar suçu topçu olmakmış öğrendiğim kadar var
s.a tıkırtı şıkırtı fıkırtı patırtı var mı