Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten kanat oyuncusuna ihtiyacımız var mı

Zaha/Kerem

Tete/Barış/Yunus

angelıno bugun harıka top oynadı neden kötuymuşş?..Valla çok yıldız görduk burası zahanın çiftliği degıl.icardi gıbı dunya yıldızı kimlerle oynadı bir defa mutsuz oldugunu görmedik..
İlk maçtan Zaha şovmen havası verdi taraftarda oleyy çekti, böyle istediler buyursunlar izlesinler belki şampiyon yapar.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sozlukte Nicola Dela Cruz onermisler. Gecen sene videolarda cok iyiydi.

Rashica geçen sezon uçup kaçmadı, hatta transferini de öncelik olarak görmüyordum ancak gelinen noktada, kadro yapısı da düşünülünce dengeli bir kanat oyuncusu ihtiyacı vardı bence. Muhtemelen bir orta saha ve bir 10 numara transferi yapacağız. Bu sorun iki mücadeleci, ben yıldızım havalarında takılmayacak oyuncu ile çözülmeli artık. Ziyech falan tam intihar olur

Raşitsa gittiğine göre sağa adam almanın pek bir mantığı kalmadı bence. 2 tane orta saha gelsin. Biri düşük profilli bir ön libero

Bu seneki oyun planımızı hiç anlayamadım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gecen sezon cok net hatırlıyorum rashicanın bonservisinin alınmasını büyük bi kesim istemiyordu

raşitsaya üzüldük olmadı geçti gitti.. sonuçta bütçe kısıtı diye bir durum var. birçok söylentiye rağmen kasaya oyuncu satışından da para girmedi.. bekleyeceğiz mecbur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt