Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıldızsporunuzla transfer bağımlılarına mutluluklar.
Anlamsız bir Yıldızspor anlayışı var katılıyorum.yildiz isim nedlir onunda bilmiyorun.benim anlayışıma göre kaliteli üst düzey oyuncu vardır.mesela mertens yıldız isimmidir oyleyse ilk 11 olmamalı.

Ama transfer bagımliligı diye birşey yok bence.burada çoğu kişi eksikler göz önüne alınarak transfer istiyor.

Buradaki sikintı şikecilerle anlamsız bir şekilde sdik yarısına girmemiz.tam bir rezillik.aramizfa çok ciddi sıklet farkı var fazla kaale almamaliyiz.bunlara yapacağımiz dogru transferlerle cevap vermeliyiz.

Türk futbbol medyası tam bir leş.

Torreira yokken Molde maçı çok zor geçecek. Sezonun en kritik maçlarını oynayacağız işin ucunda 30m var.

1692133329917.webp

Buradan değerli GSC yönetimine çağrı yapıyorum
Bir ceza var ise herkese aynı şekilde uygulanmalı
Geçmişte duyumları yalan çıkan üyelere uygulanan tarife günümüzde aynı kaderi paylaşan üyelere de uygulanmalıdır düşüncesindeyim
Ya da bir daha transfer hakkında konuşmayacağının garantisini verebiliyorsa versin
Ben asla yazdıklarına inanmadım, inanmam da.. ama yazık günah inanan rtaşlarımız var.
Bir kişi popülerlik uğruna duyumcu ilan edilecek diye rtaşlarımız üzülmemeli. Bence..
Kendisini de etiketleyeyim ki arkasından konuşmak gibi olmasın

@Melikşah Aydoğan

Burada güzel bir Tete Rashica karşılaştırması yapılmış.
İlginç olan kısımlarından birisi ofansif aksiyonlar dışında defansif özelliklerde de Tete’nin Rashica’dan daha üstün olması ve bunu daha zor liglerde yapmış olması

Dedik zaten savunma yönü asagiya kalan yeri yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt