- 17 Ağustos 2009
- 44.603
- 33.823
- 3.618
Bu gece en çok kahreden haber.Play-offta Torreria yok farkındayız değil mi tüm moralimi aldı götürdünasıl abi Torreria olmaz ya gelde sıyırma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gece en çok kahreden haber.Play-offta Torreria yok farkındayız değil mi tüm moralimi aldı götürdünasıl abi Torreria olmaz ya gelde sıyırma
bir ara iyi performansı oldu hakkını verelim
ama sonlara doğru teklemeye başladı. epey eleştiri alıyordu. şampiyonluk gelince unutuluyor.
O bölgede oynayıp orta saha nitelikleri olan tek oyuncu çünkü. Madem bir yola girdik o zaman üçlü orta sahaya dönelim diyorum ben de artık.Bize Mertens'in alternatifi de lazım. O çıkınca hücum kör döğüşüne bağlıyor.
Beşiktaş'a götüren ben değilim diyor benden bilmeyin demeye getirmiş.Ne demek bu şimdi ben anlamadım.
O bölgede oynayıp orta saha nitelikleri olan tek oyuncu çünkü. Madem bir yola girdik o zaman üçlü orta sahaya dönelim diyorum ben de artık.
Rashica neyse de Fred icin hic yangin yapamam. 30 yasinda adam 15m euro bonservis ve 5m euro maas. Yok anasinin nikahi...Transfer çalımı atacağız diye ihtiyacın olmayan ve sezona hazır bile olmayan bir oyuncuyu al. (Tete)
Gerçekten ihtiyaç duyduğun oyuncuları rakiplerine kaptır. (Fred, Rashica)
Bravo transfer işini çok iyi yaptık.
Torreira 2 maçta da kesin yok mu?
Direk kırmızı yedi 2 maç sanirimTorreira 2 maçta da kesin yok mu?
Rafa Silva ile ilgili 1 haber var mı diye soruyom cevaplamıyo demek ki bu transfer yine gizli gizli ilerliyo yav@Melikşah Aydoğan neredesin reis gel kim alınmayacak söyle rahatlat bizi
Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın Rashica'yı alamamasını değerlendirmek için 15 Eylül transfer döneminin bitmesini beklemek gerekiyor o zaman eleştirilebilir."
Melikşah Rashica’da takım adı vermemişti boşuna linç etmeyin
Hem mali hem idari hem de teknik olarak hata olur, bence.Ziyech alınacak muhtemelen