Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir ara iyi performansı oldu hakkını verelim

ama sonlara doğru teklemeye başladı. epey eleştiri alıyordu. şampiyonluk gelince unutuluyor.

Bazı futbolcular vardır ya ben kalas değilim klasım diye bağırır. Örneğin yeni transferler Zaha ya da Angelino ikisinin de ayağına top yakışıyor değil mi, Rachitsa'da bu yoktu. Berkan Kutlu gibiydi. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray sağ kanadını emanet edebileceğin çapta biri değildi. Dediğin gibi şampiyon olunca her şey unutuldu.

Transfer çalımı atacağız diye ihtiyacın olmayan ve sezona hazır bile olmayan bir oyuncuyu al. (Tete)

Gerçekten ihtiyaç duyduğun oyuncuları rakiplerine kaptır. (Fred, Rashica)

Bravo transfer işini çok iyi yaptık.
Rashica neyse de Fred icin hic yangin yapamam. 30 yasinda adam 15m euro bonservis ve 5m euro maas. Yok anasinin nikahi...

Rashica bjk transferi beni kendime getirdi.erden bey ilen telepatik bağımız gercekten var, çok mutluyum.fatih hocadan sonra biri daha oltaya geldi

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın Rashica'yı alamamasını değerlendirmek için 15 Eylül transfer döneminin bitmesini beklemek gerekiyor o zaman eleştirilebilir."

Ee herhalde. O nedenle cok yangin yapmaya gerek yok ama benzer maliyetlerde Rashica'dan daha iyi olmayan biri gelirse (hoca kanat oyuncusu da bakiyoruz dedi) o zaman on numara elestiri yapilir cunku elde ne oldugunu bildigin biri varken adami alamadin.

Yabancı sınırı sağolsun Kerem şu anda dokunulmaz. Bu durumda orta sahaya ciğersiz 1 oyuncu daha almamız gerekiyor ki Kerem'in 80 top kaybını tolore edebilen bir takım oluşturulsun. Hatta bu bile yetmez taktiksel olarak da bazı değişiklikler gerekiyor ancak bu konuda hiç ümidim yok.

10 mılyon verın dıyor marsilya tarafı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt