- 3 Temmuz 2012
- 141.341
- 89.343
- 5.478
yatın uyuyun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle vakitlerde sabrın bitmeden vaktin bitmesi gerekir.Yok yok uyuyamıyorum kalktım.
Abdurrahim Albayrak sesiyle
olurArsenaldeki reis nelson olur mu
O zaman onu aliriz,clde var.erden timur niye kaçırsın bu firsati
bu büyüklük şaka mı
Ziyech sakat olduğu için inşallah öyle bir şey yapmayız.Berghuis ve Ziyech klas isimler ama aradığımız tarzda adamlar mı emin değilim
fb kadro olarak kaliteli bir kadroya sahip, keza bjk de öyle. Ancak biz nokta atışı bir orta saha ile daha ağır basacağız. Szymanski, Fred iki iyi isim, Zajc keza lig için fena değil. Bu yıl daha rekabetçi olacak, bizim adımıza belirleyici olan etmenlerden birisi orta saha için ekleyeceğimiz isim olacak.Rakipler kimi alırsa alsın en iyi kadro bizde rahat olalım
Emin miyiz ya bu sakatlığa. Asıl sıkıntısı kafada sankiZiyech sakat olduğu için inşallah öyle bir şey yapmayız.
Berghuis sağ kanat değil mi yaBerghuis ve Ziyech klas isimler ama aradığımız tarzda adamlar mı emin değilim
Sağ kanat / 10 numara. Ziyech de öyleBerghuis sağ kanat değil mi ya
Mutlu olacaksınız zaten, boşa uzulyosunuzGriezmann ve Gravenberch’i alsınlar ya da Goundeuzi
Bu için ikisi biçilmiş kaftan.
Mertens’i 3 yaş yaşlı aldık Griezzman onun 3 yaş genç hali bana göre. Madem saçma sapan işlere girdik standart bu olmalı.
8 numara 25 yaş ve altı olmalı burası kritik. Oraya enerji katalizörü biri şart.
Torreira-Gravenberch/Goundeuzi/Fofana vb.
Ön bölgeye 10 no ya da forvet özellikli bir oyuncu bakacağız
Adaylar bence
Griezzmann
Talisca
Felix
Olacak sonuncu imkansız ötesi, Talisca gol atar ama sıfır savunma. Griezu kalıyor geriye.
Pat siye gelirse şaşırmam artık ama bakalım
Sağ kanat / 10 numara. Ziyech de öyle