Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlarin derdi calim yakistirmasi bizim derdimiz üst düzey bi 8. Kaale bile almiyorum rashica transferini.

Emeginize saglik hocam bi onceki mesaj belirttiginiz set oyunu degiliz takimi yorumuza katilmakla birlikte dunyada sete yerlesip oynamayan buyuk takim yok gibi bisey bu takim seti oynamayi ogrenmeli ve bence bu sadece eldeki oyuncu profilleriyle de ilgili olamaz bu takim kontra atagada cikamiyor setide oynayamiyor o zaman iyi futbol oynamasi icin sadece rakiplerin bize acik oynamasini ve bizim 2. Ve ya 3. Bolgede iyi presle topu kazanip direkt hucumla bu kadar tek duze bi planla yurume ihtimalimiz yok okan hoca fark yaratmak zorunda her sey gelen gelmeyen transfere baglanamaz bence.
Kesinlikle seti öğrenmek zorundayız buna katılmamak mümkün değil. Hem büyük takım olmak adına hem de seyir zevki adına

Bir yıldır oturmaması çok kötü. Evet geçen sene adam geçen kanat yoktu bu sene bu eksikliği giderdik ancak hoca dokunuşu da gerekiyor kesinlikle

Torrent zamanı bile Rize'ye attığımız gol gibi süper set gollerimiz vardı

Edit yapacağım yazdıklarımı,kusra bakmayin.sirri bozdum.cunku

bizim ilk 4 maçın 3ü deplasman ya hani,bu bjk ve fb bu yüzden mi yapıyor acaba transfer süreçlerini uzatıp bu maçlara eksik,orta sahasız çıkarmak için ve en sonunda son gün panik transferine zorlamak.rakipler bi şekilde bu tarz yöntemle ile bizim hızımızı yavaşlatma yoluna gidebilir.

Ahmet Bulut denen at hırsızı da bir bitmedi yav, Florya suyu içip bizans karakterine bürünenlerden. O cenabet herife bir daha kuruş yedirmemek gerek

Kesinlikle seti öğrenmek zorundayız buna katılmamak mümkün değil. Hem büyük takım olmak adına hem de seyir zevki adına

Bir yıldır oturmaması çok kötü. Evet geçen sene adam geçen kanat yoktu bu sene bu eksikliği giderdik ancak hoca dokunuşu da gerekiyor kesinlikle

Torrent zamanı bile Rize'ye attığımız gol gibi süper set gollerimiz vardı

Okan buruk ego yapmayip bu işin ehli adamları yanına almalı

Bjk nin ramosla anlaştığı rakamlar 5.5 milyon Euro imza parası yıllık 5 milyon Euro maaş 2+1 yıllık sözleşme. Bu parayı nasıl verdiler muamma. Sponsor desteği diye açıklayacaklarmış. Net bilgidir

Okan buruk ego yapmayip bu işin ehli adamları yanına almalı
Yani evet de set hücumundan sorumlu yardımcı da bir garip olmuyor mu sence. Hocalık neyi kapsıyor o durumda? Amerikan futbol takımına dönebiliriz o halde yavaşça ofansif koordinatör defansif koordinatör duran toplar sorumlusu vs. vs.

Ramos gelişi nelsson gidişi demektir

Bu takım birbirini tanıyana kadar ocak olur

İşler yaş

Yani evet de set hücumundan sorumlu yardımcı da bir garip olmuyor mu sence. Hocalık neyi kapsıyor o durumda? Amerikan futbol takımına dönebiliriz o halde yavaşça ofansif koordinatör defansif koordinatör duran toplar sorumlusu vs. vs.

Klopp da yanında taktik dehası bir herif barındırıyordu, hocalık daha geniş bir iş, saha içinden geniş yani

Bjk nin ramosla anlaştığı rakamlar 5.5 milyon Euro imza parası yıllık 5 milyon Euro maaş 2+1 yıllık sözleşme. Bu parayı nasıl verdiler muamma. Sponsor desteği diye açıklayacaklarmış. Net bilgidir
biz aldik mi yazmalıyım illa,editledim yazdıklarımı. bjk mevzusu imkansiz

6-8-10

gravenberch
gouendizi
griezman

3G
Bizi bu a plus diye tabir ettigimiz oyuncular yakacak gibi duruyor çaba gosterilmesi ugrasilmasi.takdiri haketmekle birlikte elinden geleni yapip olmiyacagini hissettigin de artik yoluna bakmak gerek yazdiginiz isimlerden bi ihtimal olursa genduzi olur digerleri imkansiz bence anliyorum kurulan hayallleri ama bu kadar beklemek yerine seviye dusurup b b plus isimlere gidip her turlu ihtiyav gorecek birini alabilirdik gibi geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt