Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gece 50 sayfa yazmışsınız heyecanlandım okudum tek tek

Çıkan tek haber bjk ramos’u gündeme almış

Bir de guendouzi hem p6’ya sebebiyet vermiş 90+’da hem de penaltilarda penalti kaçırmış

Yeni uyandıysanız boşa 50 sayfa okumayın
keşke ilk bu mesajını görseydim.

Jeke Ali cabbar paylaşmış inşallah ramos degildir keza eğer bjk kendisini alırsa bu işin tadı ciddi anlamda kaçar artık. ''transferler kampa yetişecek'' diye başlanan sezonda olmuş eylül neredeyse hala en temel ihtiyaçlar giderilmemiş. üstüne böyle yönetimle arası iyi olan gazetecilerin bile ''geldi, geliyor'' dediği futbolcuların rakibe gidip bizi dile düşürmesi de ayrı sinir bozucu. kaldı ki bu adam ramos. her türlü iş yapar. hala büyük transfer.
Raşika.

hem penaltı yaptırmış hem de penaltı kaçırmış
Yaptırdığı penaltı öyle aptalca bir penaltı değil. Hatta hakem ihtimal bile vermiyor, VAR dan uyarıyorlar didik didik ederek.

Dk 110 da bir asist yapıyor sağ kanattan, milimetrik ofsaytla VAR'dan dönüyor o da

Yine Dk 80 lerde asistin asistini yapıyor hızlı atakla çıkıyor orta sahadan, adam tek topta üstten auta vuruyor

Evet penaltıyı kaçırmış maalesef

İlk 11 garantisi mi. Ulan ne salak aptal adamlarsınız. Gravenberch'in ilk 11 garantisine ihtiyacı mı var. Beyinsiz
Bence orada bizden ziyade genel beklentisini belirtmişler kendisini isteyen herhangi bir takımdan. Eldeki ortasahaları topla bir sol bacağı etmez onu herkes biliyor.

her sene enver gibi bi idiot gelmek zorunda mı bu foruma yaw.

Zaniolo ile Yusuf'un gidişi ve Mertens'in de fizik olarak bitik olmasından dolayı, şayet halen göndermediysek Morutan'ı takımda tutmak gerekiyor bence. O bölgede hiç alternatifimiz kalmadı ve kreatif oyuncuya ihtiyacımız var.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En iyisini alacaz diye diye şl'den olmayız inş, orta saha özelinde.

Berkan Sergio kanserli hücre gibiler.

Mevcut haliyle rezil bir kadro kimyası kuruyoruz ,Aynı tipte bir çok oyuncu var. Rashica ve Zaniolo boşluğunu Zaha ve Tete asla dolduramaz. Bakambu'dan Gomis çıkaramazsın ,oyuncular kötü demiyorum.

Umarım bu kadar yıldızı sırtlayabilecek en az 2 tane işci transferi gelir. Tüm takımın yükünü Torreira'ya yüklersek bırak Avrupa'yı ligde ilk 2'ye bile giremeyiz!

Geçen sene bizim en önemli özelliğimiz dinamik ve çalışkan bir takım olmamızdı. Bu sene hem yaş ortalamamız arttı hem dinamizm düştü. Son 2 transfer hayatı oldu bu saatten sonra. Önümüzdeki günlerde en büyük korkum transferin son günlerinde Boey ve Nelson için reddedilemeyecek bir teklif gelmesi.

Gouendouzi ligde Reimas maçında dk 83 de oyuna giriyor
Pana ilk maçında 68 de
Dünkü maçta 63 de

Ben satacaklarını düşünmüyorum. Hele hele 10M Euro gibi bir rakama kesinlikle satmazlar

Ya abi torreria yok torreria ? Play offta yok 30 milyonluk maçlarda yok ve ortasaha alarm veriyor. Yetişecek mi ? Kafayı yicem giremezsek şampiyonlar ligine. Resmen tüm transferler boşa çıkmış olur gidemezsek nasıl olurda ortasaha işini ilk çözmeyiz önceliğimiz bu olmalıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt