Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav beyler şu bizim yaptığımız transferleri TR de bir başka kulup yapsa yangın yapardık burada. Bak kadro nasıl yapılır görün diye hala fb, bjk kadrosu övülüyor. Yabancı 100 kişiye kadroları üzerine kulup ismi yazmadan göster 100 kişi bizim kadromuzu gösterir iyi diye. Bi zahmet Okanda verim alsın bundan. Burası Galatasaray işini iyi yapan kalır yapamayan gider.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ligde oynayabileceğimiz kadro alternatifleri bence bunlar.

Kerem A. Kanat olduğu takdirde Zaha mı tete mi oynar orda oynamayı hoca yapar. Keza barış Alper kanat olacak ise onun da kararını hoca verecek.
Lakin bizim kesinlikle kerem demirbayı hazırlamamız gerekiyor. Berkan da pek mutlak suretle hazır bulunmalı lig için. Orta sahaya iki yönlü gayet iyi oynayabilen bir profil getirir isek sorun yaşamayız diye düşünüyorum. Burada pasları kerem D. Dağıtacak durumda olmalı, ki onda bu teknik var beni tek düşündüren temposu olacak.

Mertens de zaten sonradan oyuna girecek şekilde kullanılır diye düşünüyorum. Buna ek olarak kazımcan ile duruma göre Angelino da bazı maçlarda değişiklik gösterecektir.

Tekrar söylüyorum, kerem demirbay ve iki yönlü oyun oynayan orta saha transferi çok kritik. Bence takımdan ayrılan kritik bir isim olmadıkça tek bir transfer bile gerekmiyor zira ligde kimin yedeğinde mertens, oliviera, dubouis, barış Alper, bakambu, duruma göre kerem aktürkoğlu ve Angelino / kazımcan var?

Yeterli transfer yaptık.
Raşit gelse idi buraya cuk otururdu ama yapacak bir şey yok olan oldu. Çok titiz ve planlı davranmalıyız, şımarık olmaya gerek yok.

Gerisi hocaya kalıyor kadro lig için oldukça yeterli, Avrupa için de iyi işler çıkaracak potansiyelde...
8a9f4f1bd7238a1dd6118e47f05d5d8e.jpg
4adc63594b61e08a5c9dcf539e52e8ea.jpg
ccb4506b91718df71005dc5620223680.jpg
e9170c417fb6f010c8d5cb5ded2a46e8.jpg

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guendouzi aslen FAS kökenliymiş. Gsc sevmezdi bu tür adamları, enterasan. Bir de adam takımının elenmesine neden olmuş, seviniyoruz yine.(adamın kafası karışık belli ki) Bizde yapsa bir oyuncu aynı şeyi küfür kıyamet. Çok enteresan şeyler gerçekten.

Boey,Fransa milli takımına bir adım atsa değeri hemen 50 milyon olur. ŞL ve milli takım performansı ile premier lig yapar net olarak. Hemde Zaniolo’dan daha fazla kazandırarak.

Bjk gedson gibi rashicayi 38 defa paylaşır. Sabahın köründe paylaşım yapmışlar nasıl bir camia bunlar yahu 😅😅

okan hoca birşekilde puanları alarak çıkarsa bu fikstürden sorun kalmaz ama yoksa net olarak en avantajlı takım 8jk

5 haziran sabahı olması gereken kadromuz

muslera
boey nelsson akerim kazımcan/angelino
torreira 8 numara
rashica 10 numara kerem
icardi

16 ağustosta kadro

muslera
boey yaşlı st. akerim angelino
torreira 8 numara
tete kerem zaha
icardi
şurası hiç aklıma yatmıyor.

keremi sağa atıp orta saha özellikli bi 10 numara ve çok iyi bi 8 numara almamız lzm. torreirayı klonlayabilsek keşke

Yav beyler şu bizim yaptığımız transferleri TR de bir başka kulup yapsa yangın yapardık burada. Bak kadro nasıl yapılır görün diye hala fb, bjk kadrosu övülüyor. Yabancı 100 kişiye kadroları üzerine kulup ismi yazmadan göster 100 kişi bizim kadromuzu gösterir iyi diye. Bi zahmet Okanda verim alsın bundan. Burası Galatasaray işini iyi yapan kalır yapamayan gider.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Hocam her şeyi okana bağlayınca ne oluyor

Leminayı alalım. Son 2 sezonda 36+41 toplam 77 maç oynamış.

Son düzenleme:
8 numaranin profiline göre kanat oyuncunun defansa katkisi önemli degil. Oraya DL Playmaker degil adam yiyen box to box sart oldu. Ndiaye Torreira bu yapida mesela örnek olarak cuk diye otururdu veya Lemina da olabilirdi. Ndiaye veya Lemina alinsin demiyorum yanlis anlamayin profil olarak örnek verdim. Lemina sahanin her yerindeydi Ndiaye de öyle.

ama 10 numara elzem hale geldi

önde top kullanacak adama ihtiyaç var artık

rashica olsa 8 numarayı fiziksel defansif olandan ziyade oyun kurucu seçebilirdik

şimdi onu defansif seçmek zorunda olacağız ve bu kez de önde rekor top kayıpları olan 3lü ile oynayamayız

8jknın yaptıgı oyuncunun %50sini alma olayı mantıklı aslında kullanılabilir tam çakal işi

ndiayenin mal gibi sağa sola koşuyor diye topçu sanılması inanılmaz bi olay ya

presinin bir çoğu da şuursuz olduğu için bir boka yaramıyordu alanını boşaltıyodu rakip tek pasla rahatça geliyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt