Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech daha gelmeden kokocu,kronik sakat damgası vurmaya başlamışlar şikeci kardeşler.Yalan yok olumsuzdum Ziyeche karşı ama geldikten sonra en büyük destekçisi benim.İte-köpeğe oyuncumuzu yedirmeyelim Zaha üzerinden de bi algı yapmaya çalışıyolar aynı şekilde.Bu sene kenetlenmemiz lazım bjksi de fbsi de aynı safa geçtiler işimiz geçen seneden daha zor olacak.

2 dakika dayanabildim.Hayır adamın bir sürü güzel oynadığı maç var bu videoyu niye koydun.Berbat. Brezilyalılar çizgiye sıkıştırmış etkisiz hale getirmiş.Ters ayaklı kanat oyuncusu çizgiden içeri girmeye çalışıyor her seferinde kapatıyorlar çizgide sürüyor sürüyor sonrası kayıp.

2019 da o zamanın şartlarında seri ve lemina çok iyi transferlerdi ortasaha için.seri ile son yılların en ezici futbolunu oynadık 8 haftalık galibiyette...lemina ne zaman oynasa müthişti.Biz bu kalitede 2 oyuncu istiyoruz erden abi

forumda sosyal medya twitter kullanmayan uyeler gitsin twitter acsın cok zor degil isminizi yazmanıza gerek yok fake üyelik bile olur sırf sosyal medya gücü icin bunları yapmamız lazım cogunlugun sesi daha gür cıkar

Beyler, ozellikle Ankara ve Izmir'de yasayanlar :) Yarin/bugun sabah kismetse Turkiye'ye ucuyorum. Uzun kollu birsey getirmek gerekir mi aksamlari falan ? Oradan da alirim da hani suanda da serin oluyor mu ? Konu disi oldu biraz ama, simdiden tesekkurler :)
Don atlet yeter... Yanıyor buralar renktaş...

Ismi IDZE ile biten gürcü wonderkid istiyorum
Benim oda arkadaşım vardı varshelomidze soyismi, fena oynamiyordu halı sahada. Hemen devreye giriyorum. Tipide sotaya benziyor, 1.90 boy var elemanda. Aynı zamanda elektrik elektronik mühendisi, en olmadı çatıdaki panellerle ilgilenir.

Erden abi lütfen en fazla yasi 24 olan 2 ortasaha al

Benim oda arkadaşım vardı varshelomidze soyismi, fena oynamiyordu halı sahada. Hemen devreye giriyorum. Tipide sotaya benziyor, 1.90 boy var elemanda. Aynı zamanda elektrik elektronik mühendisi, en olmadı çatıdaki panellerle ilgilenir.
Tam bir anadolu topcu ismi rdas gelsin baslasin olmadi Rizespora kiralariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt