- 3 Haziran 2015
- 57.911
- 67.228
- 4.143
Cicaldau bile saplamisti Ziyek gözü kapali sevip atar muhtZiyech şu Beşiktaş’a iki tane uzaktan saplasa da bunlara haddini bildirse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cicaldau bile saplamisti Ziyek gözü kapali sevip atar muhtZiyech şu Beşiktaş’a iki tane uzaktan saplasa da bunlara haddini bildirse.
Bunlara böyle tecavüz etsin.Cicaldau bile saplamisti Ziyek gözü kapali sevip atar muht
Don atlet yeter... Yanıyor buralar renktaş...Beyler, ozellikle Ankara ve Izmir'de yasayanlarYarin/bugun sabah kismetse Turkiye'ye ucuyorum. Uzun kollu birsey getirmek gerekir mi aksamlari falan ? Oradan da alirim da hani suanda da serin oluyor mu ? Konu disi oldu biraz ama, simdiden tesekkurler
![]()
Benim oda arkadaşım vardı varshelomidze soyismi, fena oynamiyordu halı sahada. Hemen devreye giriyorum. Tipide sotaya benziyor, 1.90 boy var elemanda. Aynı zamanda elektrik elektronik mühendisi, en olmadı çatıdaki panellerle ilgilenir.Ismi IDZE ile biten gürcü wonderkid istiyorum
Apartmana ne zaman tanışacaksın
Tam bir anadolu topcu ismi rdas gelsin baslasin olmadi Rizespora kiralarizBenim oda arkadaşım vardı varshelomidze soyismi, fena oynamiyordu halı sahada. Hemen devreye giriyorum. Tipide sotaya benziyor, 1.90 boy var elemanda. Aynı zamanda elektrik elektronik mühendisi, en olmadı çatıdaki panellerle ilgilenir.
Ben de sülalesiniBjknin anasını sssssssssssymmmmmm
Ben gecen yaz Icardi'yi en çok isteyendim, su an Ziyech'i en az isteyenim. Bence berbat bir transfer ama umarım çok yanilirim ve çok faydalı olur.şu an ziyech'i istemeyenler geçen yazda icardi'yi de istemiyorlardı.Bu adam tutarsa rahat rahat 2 yıl ligi götururuz.
Keramettin abiye bodruma gidince sarki yazacagim![]()