Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakim Ziyech: Sakat olduğum haberleri…doğru. Ama kafadan sakatım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bi Chelsea taraftarıyla konuştum bugün, Ziyech’i aslında taraftarlarının büyük kısmı seviyormuş. Süre bulduğunda rotasyonda ki diğer oyunculara kıyasla her zaman kayda değer işler yapmış, maçın akışına direkt etki etmiş. Yalnız süreklilik/istikrar konusunda problem olduğunu bunun da art arda şans bulamadığından, işte 2 maç 90 dakika oynuyor diğer 2 maç yedek, sonra 20 dakika şans buluyor, sonra yine kayıp gibi gibi, bu yüzden form tutamadığını söyledi. Kendisine uyan bi takımda birkaç sezon daha başarılı işler yapabileceğini düşünüyorlar. Temposunda ki düşme zamanla oynadıkça düzelir diye umuyorum.

Burada önemli olan takıma olan uyumu, şahsi başarıya olan isteği, çalışma arzusu falan olur. Oralarda sorun yaşanmazsa faydalı olamaması için hiçbir neden yok.

Maliyet konuşulduğu gibi 1m euro ise, maaşı da 4.5 değil de en azından 3-3.5 civarında olursa bence 10/10 transfer. Tutarsa çok şey kazanırız, tutmaz ise bir şekilde yollayabiliriz bi yerlere diye düşünüyorum. Yine bir arap kulübü illa ki çıkıp isteyecektir veya MLS’den falan çıkar bi talip. Sorun olmaz işin gönderme kısmında bence.

Raşika out tete in 5 yaş genclestik.

Mertens out ziyek in 7 yas genclestik

Anholt out angelino in diye bakarsak burada da 5 yaş genclestik.

Sergio out 24-25 yaşında os in dersek orada da 7 yaş genclesecegiz.

Yas konusunda ne sorun var bari biladerim
Bir de değişmeyen tek mevki kalmadı demiş

Geçen seneki takımdan herkes duruyor bir kişi hariç

O kişi bunların gözlerine perde indirmiş rtaş

Bunlardan biri benim. Sırf Arap olduğu için önyargılıyım, yetişme biçimlerinden mütevellit karakter ve bağlılık sıkıntısı oluyor çoğunda. Yoksa topçuluğuna lafım olamaz.
Araplığın sınırlarını ne belirliyor

Yanlış anlama sen değil senin gibi çok kişi yazmış ama aklı başında bir rtaşımızsın diye meraktan soruyorum

Mesela Guendouzi de Arap

Mesela Mbappe de Arap (annesi Cezayirli)

Bana sorarsan Kuzey Afrikalılar Arap bile değil

Hatta tüm Kuzey Afrikalılar aynı etnisiteye mensup da değil

Tabii ki genellemeler mümkün ama istisnalar da bir o kadar fazla değil mi?

fofana.webp

Sergio (31) - Demirbay (30)

Ziyech (30) - Mertens (36) - Zaha (30)

Icardi (30)

---------------

Kalede Muslera (37), ve gelirse Ramos (37) ile baya baya şöyle bir ekibin CL maçı ilk 11'ini oluşturma olasılığı var. 2-3 sene sonrasının veteran kadrosu olmaya aday. Ha yedekte de Bakambu (32) var bu arada.

Takım resmen ağam paşam ekibine döndü, herkes ayağına top ister artık.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sergio (31) - Demirbay (30)

Ziyech (30) - Mertens (36) - Zaha (30)

Icardi (30)

---------------

Kalede Muslera (37), ve gelirse Ramos (37) ile baya baya şöyle bir ekibin CL maçı ilk 11'ini oluşturma olasılığı var. 2-3 sene sonrasının veteran kadrosu olmaya aday. Ha yedekte de Bakambu (32) var bu arada.

Takım resmen ağam paşam ekibine döndü, herkes ayağına top ister artık.

Bir kere CL 11'i yazdigin gibi olmaz.

Oncelikle orta saha Torreira ve yeni orta saha olur. Onde de Ziyech Mertens yerine gecer, sagda Tete solda Zaha oynar.

Hic de yasli bir 11 olmaz.

ajax kanalı güzel bir kolaj yapmış. 1.50 de Tadic'e attığı pas.. 5.48'de ki pas da sıradışı.

Orta, şut ve pas.. Kapanan takımları zortlatacak oyuncu.

Oncelikle orta saha Torreira ve yeni orta saha olur. Onde de Ziyech Mertens yerine gecer, sagda Tete solda Zaha oynar.

Tete oynadigi icin mi yaşlı olmuyoruz

+ torreiranin yanina da bence 30luk gelecek

Zaten bu bir olasılık, burada mesele o oynar bu oynamaz değil, ben bir meseleye dikkat çekmek istedim ama anlayana tabi.

İdare etmesi zor bir ekip oluşturuluyor, teknik adam için de zor. Bir takımda 2-3 tecrübeli kaşarlanmış adama OK ama bu sayı 7-8'lere çıkarsa orada endişe etmek gerekir.

Bu oyuncuyu yakinen Taniyan bir dostum Rashicadan 2 Gomlek iyi oldugunu soyledi

Ziyechten bahsediyorum..

Begenmeyenler neye gore begenmiyor?
Bilmedigimiz bisey varsa soyleyin
Ingiltere ligini yakından takip ediyorum, Ziyech'in iyi oynadigi bir maça bir kere bile denk gelmedim. Dostunuzun iyi oynadigini hatirladigi bir maç varsa hemen seyredeyim.
Bence son derece overrrated bir oyuncu, iyi bir sol ayağı var ama onun disinda hiç bir özelliğini görmedim. One-dimensional bir oyuncu olduğu icin rakip savunma çok kolay önlem alabiliyor. Ziyech'i baska bir oyuncuya benzetecek olsam, fakir Riyad Mahrez'i derdim, hemde çok fakir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt