Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.729
- 23.176
- 1.433
Sıçtık kesin THC çıkacak adamı Bakırköy 8 No.lu Aile Sağlığı Merkezi'nde paketleyecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya Ajaxlı yorumu okudumAjaxlilar biz nasil Galatasaray'a kaptirdik keske geri alsaydik diyorlar.
Ramos daha anlaşmadı o haberi veren Melikşah olabilirBen hiç izlemiyorum ama bi grubumuz var,kızlar ve erkekler duyum veriyor transfer için.hepsi de doğru cikti.paredesin haber gonderdigini,ramosun bizle anlaştığı mevzusu ben saniyede duyuyorum
Bir de değişmeyen tek mevki kalmadı demişRaşika out tete in 5 yaş genclestik.
Mertens out ziyek in 7 yas genclestik
Anholt out angelino in diye bakarsak burada da 5 yaş genclestik.
Sergio out 24-25 yaşında os in dersek orada da 7 yaş genclesecegiz.
Yas konusunda ne sorun var bari biladerim
Araplığın sınırlarını ne belirliyorBunlardan biri benim. Sırf Arap olduğu için önyargılıyım, yetişme biçimlerinden mütevellit karakter ve bağlılık sıkıntısı oluyor çoğunda. Yoksa topçuluğuna lafım olamaz.
Bir kere CL 11'i yazdigin gibi olmaz.Sergio (31) - Demirbay (30)
Ziyech (30) - Mertens (36) - Zaha (30)
Icardi (30)
---------------
Kalede Muslera (37), ve gelirse Ramos (37) ile baya baya şöyle bir ekibin CL maçı ilk 11'ini oluşturma olasılığı var. 2-3 sene sonrasının veteran kadrosu olmaya aday. Ha yedekte de Bakambu (32) var bu arada.
Takım resmen ağam paşam ekibine döndü, herkes ayağına top ister artık.
SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hem fikir soruyorsun hem verilen fikri begenmiyorsun. sana yol yordam gösteriyoruz. istersen don atlet crocs gez bana ne?
Tete oynadigi icin mi yaşlı olmuyoruzBir kere CL 11'i yazdigin gibi olmaz.
Oncelikle orta saha Torreira ve yeni orta saha olur. Onde de Ziyech Mertens yerine gecer, sagda Tete solda Zaha oynar.
Hic de yasli bir 11 olmaz.
Zaten bu bir olasılık, burada mesele o oynar bu oynamaz değil, ben bir meseleye dikkat çekmek istedim ama anlayana tabi.Bir kere CL 11'i yazdigin gibi olmaz.
Oncelikle orta saha Torreira ve yeni orta saha olur. Onde de Ziyech Mertens yerine gecer, sagda Tete solda Zaha oynar.
Hic de yasli bir 11 olmaz.
Ingiltere ligini yakından takip ediyorum, Ziyech'in iyi oynadigi bir maça bir kere bile denk gelmedim. Dostunuzun iyi oynadigini hatirladigi bir maç varsa hemen seyredeyim.Bu oyuncuyu yakinen Taniyan bir dostum Rashicadan 2 Gomlek iyi oldugunu soyledi
Ziyechten bahsediyorum..
Begenmeyenler neye gore begenmiyor?
Bilmedigimiz bisey varsa soyleyin