Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
raşike kötü topçu demiyorum ki twta eyvah bittik diyenleri gördükçe ayar oluyorum. disiplinli, istikrarlı bi topçu abi. bizim bay kafayı kaldırsa o da en az raşik kadar oynarRenkdaşım bu sene Rashica yı da görcez pardon eksik söyledim Boey siz Rashica yı. Hikayenin devamında ihtiyacimiz ne Zani ne de Rashi çare Ziyeşşş
Ne alaka yavalmanya liginde oynadığı için sen olaya aşırı duygusal bakıyorsun reis
Polonyalıydı dimi renkdasımZiyeçkhş
Haklısın renkdaşım Barış defans olarakta kendini iyi bir seviyeye çekebilir.raşike kötü topçu demiyorum ki twta eyvah bittik diyenleri gördükçe ayar oluyorum. disiplinli, istikrarlı bi topçu abi. bizim bay kafayı kaldırsa o da en az raşik kadar oynar
Ne alaka yav![]()
Aynen polonyanin sosyetesindenPolonyalıydı dimi renkdasım
kafayı kaldırmayı öğrendiği gün topçu olmuş olacak, bakalım ne zamanHaklısın renkdaşım Barış defans olarakta kendini iyi bir seviyeye çekebilir.
Her iki takımda kale boş galiba———Kane———
Gnabry-Musiala-Sane
—Laimer-Kimmich—
Davies-Deligt-Kim-Pavard
Vs.
———Icardi———
-Zaha-Ziyech-Tete-
-Torreira-Guendouzi-
Angel-Kaan-Ramos-Boey
@Batuhan Misiroglu Evde saplarmiyiz
Barış fizik olarakta çok iyi bu hem defans hemde ileride çok işine yarayacak.kafayı kaldırmayı öğrendiği gün topçu olmuş olacak, bakalım ne zaman
Her iki takımda kale boş galiba
Bol gollü geçer diyecektim, şaka bir yana Torreira Guendouzi orta sahası psikolojik üstünlüktür bugün Guardiola bile bizle oynamak istemez çünkü oyun bozuyorlarDüzelttim
Evet, artik hedef 37de 37ayrıca oturmuş takımların bile zaman zaman puan kayıpları, kötü oyunları oluyor. geçen sene 14 maçlık seride bile kaç maç icardi kurtardı bizi bitiriciliği ile.
ne yapsın 1. maçtan 38. maça kadar tek kale oynayıp 38 galibiyet mi alsın takım allah aşkına?
Sen hayırdır birader hap kadar beyninle felan sen kimsin hakaret ediyorsun?terbiyeli olacaksın sana renkdas hitap etmişiz.Adam gibi konuş!!!Dünya üzerine kulübüyle uyum sağlayamayan ve bu sebeple ayrılan yüzlerce iyi futbolcu var. Senin gibi futbola kafası 2 boyutlu basan tipler anlayamaz bunu. Ben Rashica'yı Bundesliga'da da defalarca izledim. Norwich'in gözden çıkardığı diyerek hap kadar beyninle dalgaya aldığını adam Bayern savunmasını paçavraya çevirmişti misal. Kaldı ki Rashica'nın öncesi sonrası beni pek alakadar etmiyor, benim tuttuğum takımda iş yaptı ve şampiyonluğa katkı verdi. O yüzden 10 üzerinden 6.5/7 altına düşmeyen bir Avrupalı topçuyu yetenekli bir mağribiye bin kere tercih ederim.