Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka bir yana bu takıma her kim gelirse gelsin, takimin kaderini Icardi, Boey, Torreira, Muslera ve Nelson belirleyecek

Renkdaşım bu sene Rashica yı da görcez pardon eksik söyledim Boey siz Rashica yı. Hikayenin devamında ihtiyacimiz ne Zani ne de Rashi çare Ziyeşşş
raşike kötü topçu demiyorum ki twta eyvah bittik diyenleri gördükçe ayar oluyorum. disiplinli, istikrarlı bi topçu abi. bizim bay kafayı kaldırsa o da en az raşik kadar oynar

raşike kötü topçu demiyorum ki twta eyvah bittik diyenleri gördükçe ayar oluyorum. disiplinli, istikrarlı bi topçu abi. bizim bay kafayı kaldırsa o da en az raşik kadar oynar
Haklısın renkdaşım Barış defans olarakta kendini iyi bir seviyeye çekebilir.

———Kane———
Gnabry-Musiala-Sane
—Laimer-Kimmich—
Davies-Deligt-Kim-Pavard
———Ulreich———

Vs.

———Icardi———
-Zaha-Ziyech-Tete-
-Torreira-Guendouzi-
Angel-Kaan-Ramos-Boey
———Muslera———

@Batuhan Misiroglu Evde saplarmiyiz

Son düzenleme:
Sıradan topçu Rashiscayi konuşmayı bırakalım artik.

2orta sahaya odaklanalim. Partey keşke gelse büyük direnç katar ama Arsenal kullanır onu

ayrıca oturmuş takımların bile zaman zaman puan kayıpları, kötü oyunları oluyor. geçen sene 14 maçlık seride bile kaç maç icardi kurtardı bizi bitiriciliği ile.

ne yapsın 1. maçtan 38. maça kadar tek kale oynayıp 38 galibiyet mi alsın takım allah aşkına?
Evet, artik hedef 37de 37

Ziyech hakkinda dün Erden baskan saglik kontrollda problem yok oturup karar verecez gibi biseyler dedi, daha kararimizi vermeden adami neden kontrol ediyoz yav alternatif mi var acaba Ziyechi beklemeye aldik galiba

Dünya üzerine kulübüyle uyum sağlayamayan ve bu sebeple ayrılan yüzlerce iyi futbolcu var. Senin gibi futbola kafası 2 boyutlu basan tipler anlayamaz bunu. Ben Rashica'yı Bundesliga'da da defalarca izledim. Norwich'in gözden çıkardığı diyerek hap kadar beyninle dalgaya aldığını adam Bayern savunmasını paçavraya çevirmişti misal. Kaldı ki Rashica'nın öncesi sonrası beni pek alakadar etmiyor, benim tuttuğum takımda iş yaptı ve şampiyonluğa katkı verdi. O yüzden 10 üzerinden 6.5/7 altına düşmeyen bir Avrupalı topçuyu yetenekli bir mağribiye bin kere tercih ederim.
Sen hayırdır birader hap kadar beyninle felan sen kimsin hakaret ediyorsun?terbiyeli olacaksın sana renkdas hitap etmişiz.Adam gibi konuş!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt