Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta alana illa ki isimli birilerine ihtiyaç yok aslında
Nerde bu takımın scout ekibi yok mu Gedson Fernandes muadili bir tane adam bulamıyolar mı dünya da , atletik , ciğersiz , mücadeleden kaçmayan ayağı top yapan bir adam ya istediğimiz çok bir şeymi yani nerde kardeşim bu Emre Utkucan niye herkes gidiyor bi bu bi de Cenk Ergün kalıyor nu takımda

Muadil filan taşıyamaz bu ön tarafı. Bize işin ehli, tecrübeli adam lazım.

Normal mackolikten maç takip ediyorsunuz çünkü sen koy casemiro'yu juventusa rabiot'u da united'e otur izle sonra. Casemiro denen adamın 5 tane şl'si var ilk yıl manu performansı üst düzey rabiot juventus'ta napmış. Şu mesajları liver maçında önce atamazsınız bile
Neey 5 tane clsi mi var gelsin ikna oldum

Sol beke de marceloyu alalim 40 yaşında ama olsun onun da 5 clsi var

Transfer beklemeyin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

casimiro için:

epl için yetersiz ama züpert ligimizde 2-3 sene daha gayet üst düzey kalacak şekilde oynayabilecek bir topçu kendisi. bu ligde 36 yaşında josef bile show yapıyordu yahu.

başka biri olmayacaksa, son çare olarak kendisine ok'um ben btw.

sampiyon-ligi-fenerbahce-lille-maci-canli-izle-exxen-mac-izle-haka.jpg

Soldaki :asd:

dün yönetim istifa okan buruk istifa diyordunuz
şimdi bonservisi pazarlığı yapıyor musunuz?

Galatasaraylı mısınız
transfer aşığı mısınız?

adam mısınız
karı mısınız?
Galatasaray ı ayakta tutan tamda bu kültüre laf ediyosun. Sen bunu anlayamıyo olabilirsin. Kişiler işini iyi yapmayınca eleştri isyan olmazsa yapmazlar. Bizi diğerlerinden farklı kılan bu. Küfür eden tiplere diyosan evet küfür terbiyesizlik o olmaz ama yanlışa yanlış demezsen fenerden farkın kalmaz. Sen hangisini tercih edersin bilmiyorum. Ama kim karı kim erkek merak ediyosan kişilerle özel görüşür görebilirsin.

Çıtayı biz ne zaman United olarak koyduk yav, United'ta yetersiz olan Fred burda şov yapıyor ona bakacak olursak.

Masuaku'yu biz beğeniyor olabiliriz dışardan fakat tinerciler güvenmiyor ve yerine bek istiyor uzun süredir.

Hadjam için 4.5- 5 milyon zorunlu satış niye gerçek olmasın ki YB 1.3'e almış ve pek vizyonsuz sayılmaz bu hamle onlar açısından. Dizlerini blurlayıp paylaşım yapan biri yav bu adam. Zaten bizim maçlarda 60. dakikadan sonra çıktı ve yerine giren çocuk hiç sırıtmadı. Gerçek olabilir haber.
Masuakudan' hadjama düşüp mutlu olacak güruh futbol hakkında bilgisi yoktur muhtemelen. Herif ofansta müthiş güç, her futbolcu kadar defosu var ama bu iki değişimin yapılmasının bir anlamı yok.
Ha çok istiyorlarsa satın alıp takımında 1 sene gelişmesini sağlayabilirler zaten para vermeyeceklerdi şimdiden gelecek sene için anlaşsınlar.

Ayrıca saçma konu şu para diyor oxi'den çıkabilirsek alacaktık çıkamadık o transfer bize 11 milyona geliyor diyor.
Ox orta saha daha bugün getirdikleri adam da orta saha-kanat oynayan bir herif. Bonservisi 5 maaşı da minimum 4 olacak. Şimdi adama sorarlar mevkisi ile alakası olmayan ortak özellikleri ikisinin de yabancı olması olan iki oyuncuyu maaş olarak birbirine ilişkilendirip Mario için 6 milyon ox alacağı, 5 milyon bonus, 4 maaş toplamda 1. sene maliyeti 15 milyon nasıl verebiliyorsun. Bana bura mantıklı gelmiyor.

Eğer 3'lü savunmaya dönecekse ki kesinlikle dönmeliyiz Arias tarzı bir adam zaten gereksiz olur. Bence acil ihtiyaç hala orta saha. Jelert, İsmail ve Barış artık kanat bek olarak konumlanır. Elimizdeki stoperler in de zamanla 3lüye alıştıkça 2lşye göre daha verimli olacağını düşünüyorum çünkü arkada bir sigorta hep olacak. Davınson ve Abdulkerim le oyun geliştirilebilir ayrıca.

Tek sıkıntı bence acilen Okan Hoca 3'lü savunma ve hücum setleri konusunda uzman bir yardımcı kadrosuna katmanlı, bu çok önemli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt