Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluklara inanan adam aklından şüphe duysun yönetimin götünden soğuk terler akıyor Şuan işi gücü yok bu iki vasıfsıza halukcuğum rabiot olmuyor mu diyecek geçiniz

Tamam young boysa elendikte Tottenham ve Ajax dışında çok güçlü rakip yok grupta.
Bu guruptan nasil cikiliyor ? 36 takimin 12 si gidip 24 u kalmiyor mu ?

yani 3 galibiyet bile alsan yetiyor

24 takimla ocakta anca baslarsin yeni adamlarinida yazarsin boyle degilse dogrusunu yazin ben bilmiyorum

Bende diyorumki gecen sene takim tamdi sparta praga elendik avrupada basari bizim takimlar icin hayal varsin bu senede hayal olsun

Gidip oliviera ndombele alip ocakta cikarmaya calismak daha zararli

Jelert girdi Sara belli degil Jakobs kapali kutu

bilindik adam alsinlar avrupada oynamasin
Abi hayal ise ben niye oshimeni alıyorum. Burda anlaşamıyoruz işte. Bu saçma sapan geliri bile olmayan lige oshimen fazla değil mi bu paraya renkdas. Madem böyle bisey yaptın gerisini getirmen gerekli

Yaa şu taktik işiinden çıkın arkadaş.. isviçre sonuncusu evire çevire yendi bizi sağdan atıp soldan 50 mt fark attı adamlar kondisyonu bi düzeltelim koşacak 2-3 adam almazsak ilk 3 e giremeyiz ..

Yıllardır aynı hep bir taraflar eksik .

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yaparlar bilmem ama Kanat oyuncusu mutlaka almaları lazım yoksa sezon gider ben her maç YunusAkgünü seyretmeye katlanamam.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

24 takimla ocakta anca baslarsin yeni adamlarinida yazarsin boyle degilse dogrusunu yazin ben bilmiyorum
Dogru renktas. İlk 8 2 tur atliyor. 9-24 arası playoff. 9. Olan 24. Olan ile oynuyor gibi soldan 1 arttırıp sağdan 1 azaltip eslestirebilirsin

Banko 3 transfer gelecek bir kişi olsa oliverayı göndermekle uğraşmaz bunlar cica gidiyor oli gidiyor ziyech gidiyor muhabbeti var gelecek o transferler

Ama kanat satışları, 100 milyonluk santrofor vs sistem değişikliğini çok açık gösteriyor, bu denk gelmemiştir heralde, ortaya bir adamı eklerler diye düşünüyorum, kerem Berkan vs de etkili olacaktır ama yetmez, net bir adam lazım orta 3lüye

Abi hayal ise ben niye oshimeni alıyorum. Burda anlaşamıyoruz işte. Bu saçma sapan geliri bile olmayan lige oshimen fazla değil mi bu paraya renkdas. Madem böyle bisey yaptın gerisini getirmen gerekli
Gerekli bencede gerekli %100

Ama hatipoglu bu kadar gidip kicimiza kazik sokacaklarsa istemiyorum diyorum

Oliviera 2 senelik parasini alip gidiyor bu daha buyuk zarar ilk hedef sampiyon olup seneye adam gibi baskan yapilanma ile CL giris parasi olmali net

Seneye belki yonetim degisir

Burada yazili renktas

Ya rabiot gelecek yada daha büyük bir isim o kadar eminim ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt