Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.771
- 13.752
- 1.498
Haluklara inanan adam aklından şüphe duysun yönetimin götünden soğuk terler akıyor Şuan işi gücü yok bu iki vasıfsıza halukcuğum rabiot olmuyor mu diyecek geçiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu guruptan nasil cikiliyor ? 36 takimin 12 si gidip 24 u kalmiyor mu ?Tamam young boysa elendikte Tottenham ve Ajax dışında çok güçlü rakip yok grupta.
Nereden okudun.Kovacic cl listesine yazılmamış
Abi hayal ise ben niye oshimeni alıyorum. Burda anlaşamıyoruz işte. Bu saçma sapan geliri bile olmayan lige oshimen fazla değil mi bu paraya renkdas. Madem böyle bisey yaptın gerisini getirmen gerekliBende diyorumki gecen sene takim tamdi sparta praga elendik avrupada basari bizim takimlar icin hayal varsin bu senede hayal olsun
Gidip oliviera ndombele alip ocakta cikarmaya calismak daha zararli
Jelert girdi Sara belli degil Jakobs kapali kutu
bilindik adam alsinlar avrupada oynamasin
Lan bi sahaya inseydi üçlü çektirseydi satıldı mı
Ülkedeki toksik futbol ortamına bakiyor en iyisi ligde kazanayım yeter yoksa bir saatte harcarlar diyorOkan buruk 2.abdullah avcıdır, hiçbir şekilde avrupayı umursayan bir adam değil
Dogru renktas. İlk 8 2 tur atliyor. 9-24 arası playoff. 9. Olan 24. Olan ile oynuyor gibi soldan 1 arttırıp sağdan 1 azaltip eslestirebilirsinBu guruptan nasil cikiliyor ? 36 takimin 12 si gidip 24 u kalmiyor mu ?
yani 3 galibiyet bile alsan yetiyor
24 takimla ocakta anca baslarsin yeni adamlarinida yazarsin boyle degilse dogrusunu yazin ben bilmiyorum
Gerekli bencede gerekli %100Abi hayal ise ben niye oshimeni alıyorum. Burda anlaşamıyoruz işte. Bu saçma sapan geliri bile olmayan lige oshimen fazla değil mi bu paraya renkdas. Madem böyle bisey yaptın gerisini getirmen gerekli
Burada yazili renktasBu guruptan nasil cikiliyor ? 36 takimin 12 si gidip 24 u kalmiyor mu ?
yani 3 galibiyet bile alsan yetiyor
24 takimla ocakta anca baslarsin yeni adamlarinida yazarsin boyle degilse dogrusunu yazin ben bilmiyorum
SABİTZER...... .