Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu guruptan nasil cikiliyor ? 36 takimin 12 si gidip 24 u kalmiyor mu ?

yani 3 galibiyet bile alsan yetiyor

24 takimla ocakta anca baslarsin yeni adamlarinida yazarsin boyle degilse dogrusunu yazin ben bilmiyorum
İlk 8 kalırsan son 16 turuna kalırsın 9 ile 24 arasında kalırsan son 16 ya kalmak için play off oynarsın hadi o türü geçin play off turundan geçenler ilk 8 e kalanlarla oynar yani ilk 8 e kaldığın zaman play off türü galipleriyle oynar Manchester Tottenham Roma gibi takımlarla çeyrek final sonrasında karsilasirsin.

bu kovacici mi alcaz

1725397811870.webp

Ama kanat satışları, 100 milyonluk santrofor vs sistem değişikliğini çok açık gösteriyor, bu denk gelmemiştir heralde, ortaya bir adamı eklerler diye düşünüyorum, kerem Berkan vs de etkili olacaktır ama yetmez, net bir adam lazım orta 3lüye
En az 3 adam gelecek haluklar dahil kimse bi halt bilmiyor Şuan sıkıyorlar

İlk 8 kalırsan son 16 turuna kalırsın 9 ile 24 arasında kalırsan son 16 ya kalmak için play off oynarsın hadi o türü geçin play off turundan geçenler ilk 8 e kalanlarla oynar yani ilk 8 e kaldığın zaman play off türü galipleriyle oynar Manchester Tottenham Roma gibi takımlarla çeyrek final sonrasında karsilasirsin.
Zaten biryerde oynucaksin kacari yok
Ha bir once ha bir sonra
Klub 20 milyon 30 milyon zarar edecekse
elenelim daha hayirlisi

Transfer yapılmayacak olsa olivierayı niye feshedelim, ay ay parasını öderiz kenarda durur, toplu tazminat yükümlülüğüne girmez kimse bu durumda, yönetim biraz ders almış bilgi vermiyor haluklar da mantıksız yorumlar yaptı bundan dolayı

Bende diyorumki gecen sene takim tamdi sparta praga elendik avrupada basari bizim takimlar icin hayal varsin bu senede hayal olsun

Gidip oliviera ndombele alip ocakta cikarmaya calismak daha zararli

Jelert girdi Sara belli degil Jakobs kapali kutu

bilindik adam alsinlar avrupada oynamasin
Bu arada kral 1 oyuncumu herseyi değiştircek dedinya bi rafa silva bütün takımı topladı. Haberin olsun diim hatta bize 5 attilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt