Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.971
- 16.572
- 2.648
Kovacic olursa toplu kuş ölümü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete, Kerem, Zaha 3 tane kanat oyuncusu gitti kimseyi almadılar bu nasıl planlama
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaa şu taktik işiinden çıkın arkadaş.. isviçre sonuncusu evire çevire yendi bizi sağdan atıp soldan 50 mt fark attı adamlar kondisyonu bi düzeltelim koşacak 2-3 adam almazsak ilk 3 e giremeyiz ..
İlk 8 kalırsan son 16 turuna kalırsın 9 ile 24 arasında kalırsan son 16 ya kalmak için play off oynarsın hadi o türü geçin play off turundan geçenler ilk 8 e kalanlarla oynar yani ilk 8 e kaldığın zaman play off türü galipleriyle oynar Manchester Tottenham Roma gibi takımlarla çeyrek final sonrasında karsilasirsin.Bu guruptan nasil cikiliyor ? 36 takimin 12 si gidip 24 u kalmiyor mu ?
yani 3 galibiyet bile alsan yetiyor
24 takimla ocakta anca baslarsin yeni adamlarinida yazarsin boyle degilse dogrusunu yazin ben bilmiyorum
City'de 11 değil mi o adam ne alaka?Kovacic olursa toplu kuş ölümü
En az 3 adam gelecek haluklar dahil kimse bi halt bilmiyor Şuan sıkıyorlarAma kanat satışları, 100 milyonluk santrofor vs sistem değişikliğini çok açık gösteriyor, bu denk gelmemiştir heralde, ortaya bir adamı eklerler diye düşünüyorum, kerem Berkan vs de etkili olacaktır ama yetmez, net bir adam lazım orta 3lüye
Zaten biryerde oynucaksin kacari yokİlk 8 kalırsan son 16 turuna kalırsın 9 ile 24 arasında kalırsan son 16 ya kalmak için play off oynarsın hadi o türü geçin play off turundan geçenler ilk 8 e kalanlarla oynar yani ilk 8 e kaldığın zaman play off türü galipleriyle oynar Manchester Tottenham Roma gibi takımlarla çeyrek final sonrasında karsilasirsin.
Bakif yalanladıTwitterda
Okan temsiliKadroda bir dengesizlik oluştu sanki.
Listede yok yazmış biride, heriflerin daha listesi belli değilCity'de 11 değil mi o adam ne alaka?
Acaba hiç düşünüyor mu lan takımı uclden ettim. Kendime geleyim diyeAbdülkerimin beli döner inşAllah dua edicez.
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada kral 1 oyuncumu herseyi değiştircek dedinya bi rafa silva bütün takımı topladı. Haberin olsun diim hatta bize 5 attilarBende diyorumki gecen sene takim tamdi sparta praga elendik avrupada basari bizim takimlar icin hayal varsin bu senede hayal olsun
Gidip oliviera ndombele alip ocakta cikarmaya calismak daha zararli
Jelert girdi Sara belli degil Jakobs kapali kutu
bilindik adam alsinlar avrupada oynamasin