Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diyorum ya işte 2 kamp - yok şampiyon kadro - omurgayı korudk

ama yeni bir şey en basit hazırlık maçında bile denemedik - demribay stoper falan oldu hazırlık maçında.

harbi FM de mousela dizilim seçmekten ibaret sanıyorlar heralde - 3 aylık süreci başka türlü yorumlayamıyorum.

baş sorumlu hocamız ama malesef.
Ben 352 ye döneceğini sanmıyorum bu arada. Dönerse de yavaş yavaş dönecek.

Okan hoca hayatında 3 5 2 oynatmamış hiç bir klübünde tamam sistem değişir 4231 oynamaz 442 ye dönersin 433 e dönersin 352 ye dönmek bi anda intihar olma olasılığı çok yüksek.
Osimhen i alırken düşünmüştür herhalde onu. Osimhen alındığı gün 3-5-2 oynamamız kesinleşti kaçarı yok başka yolu yok.

Bunu söylememiştir bence.

3-5-2 oynamayı istiyorsa stoper eksikliği var. 3'lü oynayan beki gönderip 4'lü oynayan bek aldırdı. Orta sahaya iyi biri lazımdı ama alınmadı. Artık nasıl 3-5-2 oynatacak ise.

Şahsi fikrim ise kafasındaki kurgu 4-4-2. Eldeki oyuncular ile bunu oynamak daha uygun. Tabi 2 forvet, 2 orta saha ile büyük maçlarda içimizden geçerler. Orası ayrı.

Bu yonetimin son gunde 2-3 transfer yapip, listeye yazdiracagina inanan varsa hemen bir Grosskreutz rezaletini aratsinlar. Basimizdakiler Koc’tan buyuk Galatasaray dusmani. Yok ettiler takimi.

Taraftar da bu Osimhen yemini yerse yaziklar olsun. Bunlar daha ilk ic saha macinda istifaya davet edilmeli.

nevz*t whatsapptan aramıştır normal hat yerine faturada girmesin diye

Kampta istesek de üçlü savunma deneyemezdik. Stoper yoktu. Ondan dörtlüde bile Demirbay'ı, Berkan'ı stoper oynattık...
işte hatalar silsilesi orda başlıyor zaten..

emin bayramı westerloo'ye trasnfer ortasında niye sallıyorsun - trsansferin sonunda gönderirsin. bak apokerimin haline

belki emin ilk 11 kapmıştı şu an ve memnu olacaktı...

Rabiot'u bonservis ile alma durumumuz olsaydı bonservisi ne kadar olurdu ?Buna göre maaş çok gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt