Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forma geri sayım aleti doğru çalıştığına inanmıyorum ben osimhen geldikten sonra toplasak 200 tane forma satmadık böyle saçma şey mi olur daha o gün bile gsstore çöktü
kesinlikle yalan - bence şu ana kadar zaten fazla satış gösteriyordu millete "ulan alıyor millet" dedirtip gaza getirmece bence o .

Kadro'nun nihai halinin bu olduğunu kabullenmek gerek. Muhtemelen muhabirlere de, kalan takviyeler ocak ayında haberi yaptıracaklar.

Osimhen transferi ile baskıyı hafifleteceklerini düşünüyorlar lakin yönetim yine yanlış hesap ediyor. Bugün ortalık yangın yerine dönecek transferi kapattık haberinden sonra.

Okan kalsa ne olur gelse ne olur, transferi çözecek kişi GG… yok görüntülü arama falan geçin bunları, GG olmasa numarasını alamazdın herifin

1000068610.webp

1 milyon forma satmamız gerekiyorsa
750 bin mi kaldı
zengin birisi ayarlasın bir ekip herkes o ekibin yanına gitsin forma için para ibana para atıp aldırılsın

gelecek 50 milyondan da bir şeyler verelim + loca falan

her şeyi de ben mi düşüneyim arkadaş
Yalnız o hesaplama çok enteresan yav
1 milyon forma ortalama 3 milyar liralık satış demek.
50 milyon euro da 1,75 milyar liraya denk geliyor.

Bunlar formayı çöp poşetinden yapıyor yav.

Kulüp storelere 1 milyon forma kendi alıp stok çeksin internet üzerinden 300 bin daha satar zaten. Aşağı yukarı 30 milyon euro. 50 de pumadan gelecek etti mi 80.

Kalan 700 bin forma ile de saltanatlığımızı ilan ederiz. 2 milyara yakın para da buradan kazanırız.
Floryayı satmaya gerek kalmaz.
Bana forma alınsın diye sıkma haber gibi geliyor.

Seneye muslera icardi mertens kimse kalmaz hatta devre arası bile olabilir.. ya batacağız ya çıkacağız hep beraber göreceğiz..

Bu huzursuzluk meyvesini vermeli artık. Patlatın bombaları
images (4).webp

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

1725436192531.png

Galatasaray da denedi ancak Türkler, 29 yaşındaki futbolcunun ekonomik hırsları nedeniyle pes etti ve parayı Osimhen'e verdiler. Peki Rabiot? Eylül ayının başında hâlâ tatilde, milli takımsız ve Şampiyonlar Ligi'nde değil, şu anda kendisinin ve annesiyle kurduğu barın "tutsağı".

Futbol dışı hayata geçmişler

Kadroyu komple yenilemek bazen iyi olur bazen tepe taklak götürür. Şimdi İcardi bi dönecek sakatlıktan herkes farklı aw :D:D
Bizim durumumuzda net iyi oldu, bu kadronun bu sene başarılı olma ihtimali yoktu, floryada sürekli kazan kaynayacaktı, ne kadar iyi bir kadro olsa bile 2 yıllık şampiyonluk takımda ciddi bir doymuşluk oluşturuyor, kan değişimi iyi gelecek, papazlaşmaya başlayan oyuncular temizlendi

Şimdi Okan hocann yerine koyun kendinizi 2 li forvet oynuyorsunuz batsu girmesi lazım kimi çıkartacak ? Çok zor lan ikiside yıldız çıkarsan sorun yaşayabilirsin.

Allah kahretsin , rezalet bir kadroyla dımdızlak kaldık.

Kerem gibi her sene min 15 gole katkı yapan adamı da sattılar

Ortasaha desen yol geçen hanı. Beyefendimiz bu ortasahayla çift forvet oynayacakmış

Allah sizi bildiği gibi yapsın. Fb derbide osurturken göreceğim ben sizi

Rabiot yerine Osimhen ha? Mükemmel planlama yani, neyse. Saçma sonuçlar göreceğiz, Mancini dönemine benzetiyorum bu dönemi.

Şamp takımı koruduk derken ? Bizi neredeyse küme düşürecek olan taylan berkan yunus halil kaldı takımda:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt