- 16 Haziran 2010
- 202.803
- 154.532
- 6.838
Lan son gün, zaten çıt yok, yatmış diye sallayayım, zaten %99 falan tutacak bir haber, prim kasayım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan son gün, zaten çıt yok, yatmış diye sallayayım, zaten %99 falan tutacak bir haber, prim kasayım...
kesinlikle yalan - bence şu ana kadar zaten fazla satış gösteriyordu millete "ulan alıyor millet" dedirtip gaza getirmece bence o .Bu forma geri sayım aleti doğru çalıştığına inanmıyorum ben osimhen geldikten sonra toplasak 200 tane forma satmadık böyle saçma şey mi olur daha o gün bile gsstore çöktü
tartışmasız.Valla adaş çok üzülecek reis osimhen tamam da bizim kral icardidir ya
Yalnız o hesaplama çok enteresan yav1 milyon forma satmamız gerekiyorsa
750 bin mi kaldı
zengin birisi ayarlasın bir ekip herkes o ekibin yanına gitsin forma için para ibana para atıp aldırılsın
gelecek 50 milyondan da bir şeyler verelim + loca falan
her şeyi de ben mi düşüneyim arkadaş
Olmaz hem gardi gibi tuttuğunu koparan adam daha faydalı olur. Fatih hoca gelecekse başkan olarak gelirYav şu adamı futbol ceo'su falan yapın da cenk, ibrahim ile falan uğraşmayalım artık
Bizim durumumuzda net iyi oldu, bu kadronun bu sene başarılı olma ihtimali yoktu, floryada sürekli kazan kaynayacaktı, ne kadar iyi bir kadro olsa bile 2 yıllık şampiyonluk takımda ciddi bir doymuşluk oluşturuyor, kan değişimi iyi gelecek, papazlaşmaya başlayan oyuncular temizlendiKadroyu komple yenilemek bazen iyi olur bazen tepe taklak götürür. Şimdi İcardi bi dönecek sakatlıktan herkes farklı aw![]()