Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun yerinde stopere bir transfer daha yapip 3-5-2 dönmek daha mantikli
Yapılmadığı senaryoyu sormuştun, onun özelinde ortaya doğru kurgu yapılırsa böyle bir diziliş çıkabilir ama bunu oynatmak kolay değil. Fatih hoca bir dönem bunu başardı Drogba, Sneijder ve Selçuk ile ama arkalarında Melo vardı

Stopere gravilon alsak aslında 3 lü sistemde baya iş yapar adana maçında baya baya ataklara da katıldı.

Ben hakaret etmedim hakaretle baslayan hic bir mesaji okumamda kabulde etmem
Fikrini normal sekilde yazamiyorsan sinirleniyorsan sinirlerine hakim olamiyorsan
gerekli yerlere muracat et Tedavisi var sinir krizlerinin

Yaptığın ekonomi mevzusu benzetmesi benim için benzer nitelikte. Orada akla mantığa ve bilime aykırı bir şey vardı. O yüzden salak salak konuşma dedim, bu sen salaksın da demek değildir. Bana yaptığın itham salakça demektir. O kadarını da hak ettin.

Arthur çöp o çöp bu çöp sonra transfer yapmasalar yangın. Son gün bu tarz birilerinin geleceği bu yönetimle belliyken beklentiyi arşa çıkarırsanız üzülürsünüz

Yapılmadığı senaryoyu sormuştun, onun özelinde ortaya doğru kurgu yapılırsa böyle bir diziliş çıkabilir ama bunu oynatmak kolay değil. Fatih hoca bir dönem bunu başardı Drogba, Sneijder ve Selçuk ile ama arkalarında Melo vardı
Dogru soyluyorsun transfersiz halimiz baya kotu kadro planlaması doguruyor.

Küfür serbestisi getirin konu açıp bi kaç dakikalığına. Eskiden yapılmıştı. Deşarj olmamız lazım.

Artur melo pasör bir herifti ama adamın heryeri sakatlandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt