Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.987
- 102.126
- 5.238
KusMide bulantisina ne iyi gelir üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KusMide bulantisina ne iyi gelir üstad
Daha sonra firsatlara bakcagiz dedi ama öncelik onlar evet.İlkay'ı ben de çok seviyorum, beğeniyorum ama günün sonunda almayacağımız gerçeği ile yüzleşmek lazım. Okan hoca net olarak kaleci ve savunma dedi. Belli ki diğer bölgeler için Avrupa transfer dönemi bitince fırsat kovalanacak.
Ben ne diyorum, sen ne diyorsun?Osimhene nasil gidecekti pas? Ofsayt 20 metre.
Gecmis olsun hocam, bidaha gözleme yeme en iyisiMide bulantisina ne iyi gelir üstad
Parlamış mısır ye veya tuzlu leblebi kuru ekmekMide bulantisina ne iyi gelir üstad
Para yok, kira+opsiyon üzeri birini bulmak lazim, zaman daraliyor zaten gittikce kimse as oyuncusunu vermez
En fazla os icin son günlerde firsat kovalariz
Ayman Kari bosta, ne verir sürpriz ama daha 20 yasinda ve fransiz pasaportlu belese alabiliriz maas konusunda da komik rakamlara imza atar her türlü zararsiz satilir
Herif os da her yönü oynayabiliyor, 10, 8, 6
Bence denenmeli
Trolü bıraktım kardeşim.Aziz kaan son gunlerde cok sert takiliyor
Son gunlerde Hard izliyormuşAziz kaan son gunlerde cok sert takiliyor
Para yok Azizim, kime alacazBaba 1 ay sonra Şampiyonlar Ligi var, bize net oyuna katkı sağlayacak bir adam lazım. Bunu alalım Yusuf falan duracağına bu dursun belki şapkadan tavşan çıkar ama bizim olay acil çözüm istiyor. Karagümrük maçında uzun süre 1-0 gitmek bize ciddi bir uyarı oldu.
Evet. Maçı tekrar seyretmek istersen beni daha iyi anlayabilirsin. Sonlarda 2-3 güzel aksiyonu vardı ama maçın genelinde çok kötüydü. Jog atıyordu sahada.
Ugrasnayacaksa başka takımda takılsın. GS da isen ugrasacaksin. Yedegin olacak seninOsimhen geldiğine göre Lemina, Torreira, Sara, Yunus, BAY ve Sane'den birisi yedek kalacak, 10 numara gelirse ikisi, Bissouma filan gelirse üçü yedek kalacak. Okan Buruk'un extra orta saha filan istememesi normal. Uğraşmak istemiyor.
Alt yapıda da ciddi bir yapılanma var. Hayırlısı olsun tesisleri de bir an önce bitsin son zamanlarda alt yapıda hiç bir şey yapmıyorduk umarım iyi sonuçlarını görürüz bu yapılanların.
Ya city bune cingenelik be kardesim
Bence de ama Berkan filan boşuna kalmıyor. Onu yedek bırakmak kolay. Oysa Bissouma yerine u23 biri alinsa yedeklik sorun olmazUgrasnayacaksa başka takımda takılsın. GS da isen ugrasacaksin. Yedegin olacak senin
Verelim 1m bitsin bu is, cok uzadiYa city bune cingenelik be kardesim