Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay'ı ben de çok seviyorum, beğeniyorum ama günün sonunda almayacağımız gerçeği ile yüzleşmek lazım. Okan hoca net olarak kaleci ve savunma dedi. Belli ki diğer bölgeler için Avrupa transfer dönemi bitince fırsat kovalanacak.
Daha sonra firsatlara bakcagiz dedi ama öncelik onlar evet.

Para yok, kira+opsiyon üzeri birini bulmak lazim, zaman daraliyor zaten gittikce kimse as oyuncusunu vermez

En fazla os icin son günlerde firsat kovalariz

Ayman Kari bosta, ne verir sürpriz ama daha 20 yasinda ve fransiz pasaportlu belese alabiliriz maas konusunda da komik rakamlara imza atar her türlü zararsiz satilir

Herif os da her yönü oynayabiliyor, 10, 8, 6

Bence denenmeli

Baba 1 ay sonra Şampiyonlar Ligi var, bize net oyuna katkı sağlayacak bir adam lazım. Bunu alalım Yusuf falan duracağına bu dursun belki şapkadan tavşan çıkar ama bizim olay acil çözüm istiyor. Karagümrük maçında uzun süre 1-0 gitmek bize ciddi bir uyarı oldu.

Baba 1 ay sonra Şampiyonlar Ligi var, bize net oyuna katkı sağlayacak bir adam lazım. Bunu alalım Yusuf falan duracağına bu dursun belki şapkadan tavşan çıkar ama bizim olay acil çözüm istiyor. Karagümrük maçında uzun süre 1-0 gitmek bize ciddi bir uyarı oldu.
Para yok Azizim, kime alacaz

Evet. Maçı tekrar seyretmek istersen beni daha iyi anlayabilirsin. Sonlarda 2-3 güzel aksiyonu vardı ama maçın genelinde çok kötüydü. Jog atıyordu sahada.

Dün sahada İcardi olmasaydı Torreira o 3. golü getirecek pressi yapmazdı muhtemelen. Ciddi şekilde İcardi'ye gol attırma arzusu, takımdaşlığı onu harekete geçirdi.

Osimhen geldiğine göre Lemina, Torreira, Sara, Yunus, BAY ve Sane'den birisi yedek kalacak, 10 numara gelirse ikisi, Bissouma filan gelirse üçü yedek kalacak. Okan Buruk'un extra orta saha filan istememesi normal. Uğraşmak istemiyor.

IMG_6179.webp

Osimhen geldiğine göre Lemina, Torreira, Sara, Yunus, BAY ve Sane'den birisi yedek kalacak, 10 numara gelirse ikisi, Bissouma filan gelirse üçü yedek kalacak. Okan Buruk'un extra orta saha filan istememesi normal. Uğraşmak istemiyor.
Ugrasnayacaksa başka takımda takılsın. GS da isen ugrasacaksin. Yedegin olacak senin

Alt yapıda da ciddi bir yapılanma var. Hayırlısı olsun tesisleri de bir an önce bitsin son zamanlarda alt yapıda hiç bir şey yapmıyorduk umarım iyi sonuçlarını görürüz bu yapılanların.

Alt yapı en azından 3 yılda bir, A takim için rotasyonda olsa oyuncu vermeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt