Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.808
- 66.868
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina'yı ordan çekersen bol bol gol yemeye merhaba de. Dünkü maç özelinde dediğin 3 lü belki daha çok iş yapardı lakin toplamda o 3 lü çok gol yer. Nerden biliyorsun dersen torreira sara ikilisi ile oynadığımız dönemde iyi futbol oynadığımızda bile çok pozisyon verdik çok gol yedik. 6 numarada torreira yanında kesicilik özelliği olan biri şart benceBu arada lemina bambaşka bir adam ama
Torreira lemina İlkay üçlüsünden
Sara İlkay toreeira üçlüsü daha etkili olur bence 3 lü oynayacaksak lemina stopere çekilebilir
Young sheldon oldum gördün mu
Böyle şeyleri düşünüyorsa Avrupa'da basari gelmez. Herkesi oynatirsin 11 de oynatirsin yedekten sokarsın. O 23 lukte berkan gibi yama olacaksa berkan kalsın daha iyi. Oynayabilecek potansiyelli oyuncu lazim. Yani transfer yapmak için transfer yapmayalimBence de ama Berkan filan boşuna kalmıyor. Onu yedek bırakmak kolay. Oysa Bissouma yerine u23 biri alinsa yedeklik sorun olmaz
Sarayla İlkay şundan dolayı düşündüm pas trafiğini güzel kurarlar bizim orta sahada bir tek oyun aklı olan sara var toreira ve lemina daha savaşçı ama al ver oyuncular mesela melo Selçuk dönemi gibi sağlam pas alışverişleri dönmüyor orta sahada bizim sürekli al ver yapıyorlarLemina'yı ordan çekersen bol bol gol yemeye merhaba de. Dünkü maç özelinde dediğin 3 lü belki daha çok iş yaprdı lakin toplamda o 3 lü çok gol yer. Nerden biliyorsun dersen torreira sara ikilisi ile oynadığımız dönemde iyi futbol oynadığımızda bile çok pozisyın verdik çok gol yedik. 6 numarada torreira yanında kesicilik özelliği olan biri şart bence
Nane limon.Mide bulantisina ne iyi gelir üstad
Fatih terim tek çare hocamDün izlediğim takım transfere heves bırakmadı ki abi sağ bek kaleci sol stoper vs deniliyor da dün takımın en iyi yerleri burası idi ama oyun namına hiçbir şey yoktu başka sorunlar ve çözümler gerekli ama ne tabii ki ben bilmiyorum da Gümrük bile bu kadar açık buluyorsa yine aynı şeyleri görmemiz çok olası geldi umarım dün denk gelmiş bir maçtır sadece
10 numara lazım böyle kallavi sneijdergillerden o tarzAkanji ve singo da yetmez
Forumu canlandıracak olan net şekilde ilkay(genç ortasaha) ve paqueta
Paqueta ayrılacak işte10 numara lazım böyle kallavi sneijdergillerden o tarz
Tamam dünkü rakibe karşı dediğin olabilir ama lemina'nın 6 numaraya monte edildiği fb kupa maçından önceki maçlarımızda kaç gol yediğimize aç bak, defans deliş deşik oldu kamyonla gol yedik sara torreira mertens 3 lüsü ile. Avrupa maçları ve zorlu rakiplere karşı lemina tarzı kesici bir 6 numara koymazsak yine aynısı olacak bunu tahmin etmek zor değilSarayla İlkay şundan dolayı düşündüm pas trafiğini güzel kurarlar bizim orta sahada bir tek oyun aklı olan sara var toreira ve lemina daha savaşçı ama al ver oyuncular mesela melo Selçuk dönemi gibi sağlam pas alışverişleri dönmüyor orta sahada bizim sürekli al ver yapıyorlar