Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paqueta ayrılacak işte

Lincoln tarzında hem de
Oyuncuyu sadece skil videolarında izledim bence olur hani herkes Mertens falan diyor ama bu takıma şahsi görüşüm topa vurmayı seven bir oyuncu lazım 3 sezondur takımı izliyorum kalenin ağzından şut atmayı seven yaydan vuran bir tane zımbacı yok takımda Sneijder poldi tarzı bi adam lazım taraftarı heyecanlandıracak herşey bitti derken kartları baştan dağıtacak

Osimhen
Barış İlkay Yunus
Sara Torreira
Eren Singo Davinson Sallai
Ederson

Gönlümden geçen kadro budur

Ahhahaha adam bize edersonu pazarlamaya calisiyo 1 haftadir

Biz donnaruma alacagiz sagol

Tamam dünkü rakibe karşı dediğin olabilir ama lemina'nın 6 numaraya monte edildiği fb kupa maçından önceki maçlarımızda kaç gol yediğimize aç bak, defans deliş deşik oldu kamyonla gol yedik sara torreira mertens 3 lüsü ile. Avrupa maçları ve zorlu rakiplere karşı lemina tarzı kesici bir 6 numara koymazsak yine aynısı olacak bunu tahmin etmek zor değil
zor maçlarda tabikide çift sert orta sahayla çıkmak mantıklı hatta ben şahsen ilkay dan ziyade bissouma istiyorum Avrupa maçlarında 3 tane sağlam adamla rakibi orta sahada tutup kontradan gol arayabiliriz ligde derbiler hariç çokta kimin oynadığının önemi yok yürüye yürüye yeniyoruz kadro ligin çok üstünde kaliteli Şuan

Dedik ederson gelmez diye

Bizimkiler donnarumayi zorluyo

Sidikli edersonu çekemem artık 2 aydir yeter

Ya donnaruma ya martinez gelsin bitsin bu eziyet

Fabrizio burada tam doğru bilgiye sahip değil gibi eğer bu parada ısrar olsaydı resmi teklif falanda olmaz direk başka isme gidilirdi. Lammens'i alalım işi kapatalım derim ben.

Sommer ugurcan altay onana denilen cöpler gelecegine Günay ile devam.

YÖNETIM DEFOL

Atubolu gibi bir elmasi zaten beceremezler

Bencede mantıklı ederson isim transferi ama çok üst düzeyde bir kaleci değil bence kalecilik becerileri normal bir isim bencede donnaruma yı ikna etmeye uğraşıyoruz
20 milyon bonservis beklentisi doğruymuş demekki

Edersonu şimdiye 10 kez almıştık yoksa

1 temmuzdan beri ederson gundemde

Fabrizio burada tam doğru bilgiye sahip değil gibi eğer bu parada ısrar olsaydı resmi teklif falanda olmaz direk başka isme gidilirdi. Lammens'i alalım işi kapatalım derim ben.

Gayet doğru demis fabrizio.halukta kac kez 20 milyon istiyo city dedi

Bizde o yüzden donnaruma ve diego costaya teklif yaptık zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt